Vitezoman oprit doar sub ameninţarea armei. Un poliţist a scos pistolul la un şofer care nu a oprit la radar

Polițiștii au fost nevoiți să scoată pistolul pentru a putea opri un șofer care s-a sustras controlului după ce a fost prins de radar.

21 mart. 2019, 19:36
Vitezoman oprit doar sub ameninţarea armei. Un poliţist a scos pistolul la un şofer care nu a oprit la radar

Un tânăr aflat la volanul unui bolid BMW X5 a provocat panică în trafic, după ce a apăsat pedala de acceleraţie până la refuz, fiind înregistrat de aparatul radar cu 172 de km/h.

Imediat, poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, încercând să o oprească, însă şoferul şi-a continuat goana nebună.

Motivul SCANDALOS pentru care un şofer a fost amendat cu 1.000 DE LEI. „E vina mea că-s gropi?”

Luat de radar cu 172 km/h într-o zonă unde limita de viteză era de 100 km/h, şoferul a încercat să scape cu fuga de poliţişti, bazându-se pe puterea superioară a maşinii, însă, la un momendat dat poliţiştii au reuşit să-l blocheze în trafic în zona intersecţiei Petricani/Lacul Tei.

Poliţiştii au fost obligaţi să folosească arma din dotare, având în vedere starea de agitaţie a şoferului şi pentru că acesta dădea semne că ar vrea să încerce să scape cu fuga după ce a coborât din maşină.

După şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal, iar acesta a fost dus la INML pentru recoltarea probelor biologice.