Viviana Sposub şi George Burcea, sărut pasional după reîntâlnirea de la „Ferma”. „M-am bucurat teribil. Nu mă aşteptam să fie aşa”

Imagini incredibile au fost surprinse în cadrul emisiunii "Ferma" de la Pro TV. George Burcea şi Viviana Sposub s-au reîntâlnit şi nu au ezitat să se sărute în văzul tuturor. Cei doi nu îşi mai ascund sentimentele.

RomaniaTV.net
08 oct. 2020, 06:50
Viviana Sposub şi George Burcea, sărut pasional după reîntâlnirea de la „Ferma”. „M-am bucurat teribil. Nu mă aşteptam să fie aşa”

George Burcea şi Viviana Sposub nu îşi mai ascund sentimentele. Cei doi au avut parte de o reîntâlnire extrem de emoţionantă în cadrul emisiunii „Ferma” de la Pro TV şi chiar dacă se aflau de faţă cu alţi concurenţi, s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat. Imaginile au fost bine primite de telespectatori care au început să îi simpatizeze pe cei doi atât separat, cât şi ca cuplu, conform Cancan.

Citeşte şi: George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

În momentul în care Viviana revenit la Ferma, cei doi îndrăgostiţi s-au luat în braţe. Imediat după, George şi Viviana s-au sărutat. Ulterior, fostul soţ al Andreei Bălan a făcut mai multe declaraţii emoţionante în legătură cu reîntâlnirea.

„A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana”, a declarat George. 

Viviana a povestit cum reîntâlnirea a fost una foarte emoţionantă, deşi nu se aştepta să fie aşa. Prezentatoare TV a menţionat că s-a gândit mult la clipa revederii.

„Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că…nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, a mărturisit Viviana.