Viviana suferă după plecarea lui George Burcea de la Fermă: „Am dormit pe paie în amintirea lui”

După ce a pierdut primul duel de fermier şef, care s-a dovedit a fi cu eliminare, Viviana s-a văzut nevoită să accepte o decizie grea: George a plecat acasă din cauza problemelor de sănătate, iar ea continuă lupta spre marele premiu.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 06:06
Viviana suferă după plecarea lui George Burcea de la Fermă: „Am dormit pe paie în amintirea lui”

În prima zi fără iubitul ei în Fermă, Viviana a declarat că are nevoie de puțin timp pentru a-și reveni din șoc:Am dormit pe paie în amintirea lui George”.

Conflictele şi-au făcut din nou apariţia, iar Gabriel Toader a fost în centrul atenției. Muncitor și dornic să demonstreze că-și merită locul în competiție, acesta a încercat să sublinieze faptul că Elena, cealaltă servitoare a săptămânii, nu-și face deloc treaba și profită de ajutorul celorlalți colegi.

Viviana Sposub, dezvăluiri despre relaţia cu George Burcea. Vedeta spune tot: „Acum este colegul meu de apartament” 

Mihaela Rădulescu a răbufnit la Ferma şi a făcut-o PRAF pe Viviana

Mihaela Rădulescu a atacat-o dur pe Viviana Sposub la Ferma, iar totul a început de mâncare. Pentru că nu i s-a părut corect că Viviana și George Burcea au mâncat mâncarea Giuliei, prezentatoarea TV a pus-o la punct pe iubita lui Burcea.

Aseară la 12:37, dacă mă enervezi, îţi zic şi minutul, te-a apucat fomiţa, pe tine, Viviana, după clătită, după mâncarea tuturor. Te-ai dus la frigider, de unde ai luat brânza primită de Giulia, şi zacusca, cu tot bolul de mămăligă şi te-ai aşezat la masă cu Georgică, să mâncaţi. Ai întrebat pe cineva dacă brânza aia nu se împarte, dacă din zacusca aia nu mai vrea cineva? N-ați întrebat pe nimeni dacă vrea! Ați mâncat doar voi doi. Viviana nu participă la nimic! Nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, a spus, nervoasă, Mihaela Rădulescu.

 Viviana a recunoscut că petrece destul de mult timp în faţa oglinzii, dar a spus că nu este singura. Vizibil deranjată de cuvintele Mihaelei, iubita lui George Burcea aproape că a izbucnit în lacrimi. „Mi-a scăpat o seară şi s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă. Uite aşa am ajuns să fiu certată la masă, de faţă cu toată lumea. Nu sunt singura concurentă aranjată, toate fetele sunt întotdeauna ca scoase din cutie„, a spus Viviana.

Prezentatoarea show-ului de la Ferma a mers şi mai departe şi i-a confiscat toate fardurile Vivianei. „Fetele astea ştiu să îşi facă ceva în trei minute. Astăzi îţi iau fardurile, să vedem cum arată viaţa Vivianei fără farduri. Dacă îi dă cineva farduri, pleacă acasă„, a conchis Mihaela Rădulescu.