Vlad Voiculescu, ironii la adresa lui Florin Cîţu: Mă bucur că ideea promovată de Ministerul Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi lansarea unei campanii de promovare a vaccinării anti-COVID prin intermediul unor clipuri bazate pe emoţii şi personalizate pe mai multe nişe de public. Anunţul premierului a fost taxat imediat de fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, demis de Florin Cîţu înainte de Paşte.

27 mai 2021, 14:15
Vlad Voiculescu, ironii la adresa lui Florin Cîţu: Mă bucur că ideea promovată de Ministerul Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a Guvernului

Vlad Voiculescu, ironii la adresa premierului Florin Cîţu în ziua în care acesta a lansat o campanie de promovare a vaccinării anti-COVID prin intermediul unor clipuri bazate pe emoţii şi personalizate pe mai multe nişe de public.

Citeşte şi: Dan Barna anunţă că se redeschid festivalurile: „Condiţia e ca persoanele să fie vaccinate”

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerul Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului.
PS Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook, unde a distribuit şi un mesaj postat în ianuarie pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii.

Citeşte şi: Florin Cîţu: „Începem o campanie bazată pe emoţie. Fiecare român nevaccinat trebuie să se gândească la ce îi lipseşte” VIDEO

„Ce conține vaccinul?
Săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU…”
Vaccinul conține mai mult decât rețeta pentru anticorpii atât de necesari în lupta cu COVID-19. Vaccinul ne dă libertate.
Acest text circulă pe internet de câteva zile și a fost tradus și adaptat de Sebastian Trenka din Timiș”, transmitea atunci MS.

Premierul Florin Cîţu a susţinut joi o conferinţă de presă la Palatul Victoria, anunţând lansarea unei campanii de promovare a vaccinării prin intermediul unor clipuri bazate pe emoţii şi personalizate pe mai multe nişe de public.

„Am stiut ca o sa vina si acest moment, momentul in care va trebui sa convingem populatia ca doar vaccinandu-se putem scapa de pandemie.

Si sunt mai multe motive, unul din ele fiind informarea. Asa ca incepem astazi o campanie bazata pe emotie. Fiecare roman care nu s-a vaccinat ar trebui sa se gandeasca la ce ii lipseste, de ce ii este dor. Parintii ar trebui sa se gandeasca la cat de greu a fost anul trecut si pentru ei si pentru copii.

Daca vreti sa mergeti sa va vedeti parintii mai des, sa calatoriti, solutia este sa va vaccinati. Toti vrem sa ne intoarcem la normalitate.

Aceasta campanie are ca tema „impreuna invingem pandemia”. Azi introducem o componenta noua: ce contine vaccinul? Vorbim de ce inseamna pentru noi, nu vorbim de componenta chimica. Incercam sa aflam de la dumneavoastra ce va lipseste, pentru ca asta se vrea, revenirea la normalitate. Daca acesta este obiectivul, trebuie sa ne vaccinam. Doar impreuna putem invinge aceasta pandemie.

Florin Cîţu: „Domnii Gheorghiţă şi Baciu au sarcina să ajungă la actori, cântăreţi, oricine poate ajuta campania de vaccinare”

Lansam 11 spoturi, 3 generale, care ne arata de ce ne este dor, iar alte 7 facute pe public tinta, bunic, copil, tanar festivalier, turist etc. Toate acestea ne vor spune ce contine vaccinul pentru ei.

Sunt spoturi care sa ne reprezinte pe toti si pe fiecare dintre noi. Poate va este dor sa mergeti la un concert, eu stiu ca mie imi este, sa calatoriti fara frica carantinarii. Daca doriti asta, vaccinati-va. Am lansat o provocare colegilor mei din guvern sa ne spuna si ei ce contine vaccinul pentru ei si vor aparea in zilele viitoare filmari inedite. Iar domnii Gheorghita si Baciu au sarcina sa ajunga la alti vectori de imagine, actori, cantareti, oricine poate ajuta in aceasta campanie.

Aceasta campanie a fost facuta fara costuri si vor fi difuzate gratis, fiind de interes public. Vreau ca fiecare roman sa se recunoasca in macar unul dintre aceste spoturi.”, a spus premierul Florin Cîţu.

Citeşte şi: Un nou tratament anti-COVID, avizat de Agenția Europeană a Medicamentului. Cum va fi folosit sotrovimab