Vlad Voiculescu şi-a lansat candidatura la Primăria Capitalei. Cioloş îl susţine în lupta cu Firea

Publicat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 10:27 // Actualizat: Vineri, 17 Ianuarie 2020 14:09 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru al Sănătăţii din Guvernul Cioloş, Vlad Voiculescu, şi-a lansat candidatura pentru Primăria Bucureşti, sub sloganul ”Bucureşti, capitala oamenilor buni”. Acesta a fost susţinut de fostul premier Dacian Cioloş, care a subliniat că  "are capacitatea de a aduna în jurul său oameni care să facă lucruri pentru oameni”.

Proiectul fostului ministru pentru Capitală se numeşte ”Bucureşti, capitala oamenilor buni” şi se bazează pe patru principii esenţiale: curăţenie, calitate, control şi colaborare.

”Orice plan serios pentru dezvoltarea unui oraş începe şi se termină cu oamenii. (...) Peste cinci luni putem să alegem o nouă echipă la Primăria Bucureşti şi să dea tonul de acolo”, a spus Vlad Voiculescu, citat de News.ro.

Acesta adirmă că Admnistraţia Firea ”conduce oraşul pe contrasens” şi oferă vouchere şi luminiţe, acolo unde este nevoie de planuri serioase şi investiţii. Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a explicat că Vlad Voiculescu a fost cel mai tânăr ministru din Cabinetul său şi l-a ales, nu pentru că făcea parte din sistemul sanitar, ci pentru că se implicase în sistem, de la cel mai mic nivel – ”ducând citostatice cu plasa”.

”Cei care s-au perindat pe la Primăria Bucureşti nu s-au dus acolo ca să facă, ci ca să fie văzuţi”, a spus Dacian Cioloş, afirmând că Primăria Capitalei a fost pentru mulţi ”o rampă de lansare”.

Potrivit lui Cioloş, Bucureştiul trebuie să fie acum ”o rampă de lansare a bunului simţ şi a responsabilităţii”.

”Bucureştiul are nevoie de un om care să adune în jurul lui oameni, o echipă. Bucureştenii au nevoie de oameni cu idei. (...) Îl susţin pe Vlad Voiculescu pentru că sunt convins că are capacitatea de a aduna oameni care să facă lucruri pentru oameni”, a mai spus Dacian Cioloş.

Vlad Voiculescu împreună cu echipa sa afirmă că au consultat zeci de experţi şi au întrebat, prin chestionare şi conversaţii directe, peste 10.000 de oameni ce îşi doresc de la oraşul în care trăiesc, pentru ei şi famiile lor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bucureşti dacian ciolos Vlad Voiculescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H