Vlăduța Lupău a provocat scandalul anului! Fanii au desfiinţat-o: „Ce ţeapă ne-ai dat!”

Vlăduța Lupău și-a anulat concertul pe care trebuia să îl susțină la Londra, iar organizatorii și fanii vedetei au luat foc!

25 dec. 2021, 11:26
Vlăduța Lupău a provocat scandalul anului! Fanii au desfiinţat-o: „Ce ţeapă ne-ai dat!”

Vlăduța Lupău a provocat scandalul anului! Organizatorii și fanii Vlăduței Lupău au desfiinţat-o poe vedetă după ce interpreta de muzică de petrecere a spus că este nevoită să își anuleze concertul de la Londra!

Vlăduța Lupău a provocat scandalul anului! Fanii au desfiinţat-o: „Ce ţeapă ne-ai dat!”

Românii care și-au cumpărat bilete din timp și așteptau cu nerăbdare o seară de distracție pe cinste au luat foc când au aflat că spectacolul a fost anulat. Vlăduţa Lupău a fost acuzată de neseriozitate, după ce a anunțat că va fi la Londra pe 18 decembrie și ulterior a spus că nu mai are cum să ajungă, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus din ultima vreme. Mai mult decât atât, vedeta a anulat concertul fix cu o zi înainte!

Vlăduţa Lupău, cel mai ruşinos moment din viaţă! Cum s-a făcut de râs la un super eveniment

„Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs. gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății! Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook.

Vlăduța Lupău, apostrofată de fanii indignaţi că se pozează în vacanţe de lux ascultând colinde: „Batjocură curată. Nu degeaba s-a râs de tine”

Fanii vedetei s-au împărțit în două tabere. Unii au spus că este de înțeles să anuleze concertul, însă alții, împreună cu organizatorii evenimentului, au acuzat-o pe Vlăduța Lupău că le-a dat țeapă cu acest concert pe care trebuia să îl susțină. Vlăduța Lupău le-a promis că acest concert va fi reprogramat, însă a avut și o replică destul de tăioasă pentru internautul respectiv: „Vom reprograma! Nu am dat și nu vom da tepe! De ce nu mergeți dumneavoastră sau nu trimiteți pe cineva din familie dacă vă este totuna?”.