Vlăduța Lupău, mesaj după ce s-a spus că Georgiana Lobonț ar divorța: „Numai circ ieftin”

Vlăduța Lupău, mesaj după ce s-a spus că Georgiana Lobonț ar divorța. Cea din urmă se află în centrul atenției, după ce soțul ei, Rareș Ciciovan, a mărturisit că urmează să divorțeze de solista de muzică de petrecere.

23 ian. 2023, 23:06
Vlăduța Lupău, mesaj după ce s-a spus că Georgiana Lobonț ar divorța: „Numai circ ieftin”
Vlăduța Lupău, mesaj după ce s-a spus că Georgiana Lobonț ar divorț

Vlăduța Lupău, mesaj după ce s-a spus că Georgiana Lobonț ar divorța. Nu mai este un secret faptul că cele două nu își vorbesc de ceva vreme, iar motivul l-ar fi constituit un colaj cu melodii pe care Vlăduța Lupău îl lansase la vremea respectivă. Deși erau cele mai bune prietene, artistele au ajuns să se evite.

Citește și: Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă. Tariful nu este pentru buzunarul oricui

Vlăduța Lupău, mesaj după ce s-a spus că Georgiana Lobonț ar divorța

Cu toate că nu au mai păstrat legătura, Vlăduța Lupău a simțit nevoia să vorbească indirect despre scandalul în care este implicată Georgiana Lobonț. Aceasta a mărturisit că și-ar dori să existe mai mult respect din partea internauților față de persoanele publice.

Am un moment de „of”. De câteva zile, pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok există circ, numai circ ieftin și ăsta prinde, aduce cifre, like-uri, vizualizări. Ăștia suntem, îmi dau seama că ăștia suntem și, nu știu, m-aș bucura să știu că nu doar românii, dar cred că doar noi suntem.

Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios. Aici nu fac referire la vreun subiect anume, pentru că am văzut… nu știu, de la artiști la oameni de afaceri, la make-up artiști, tot.

M-am gândit să șterg story-ul de mai devreme, dar nu-l șterg și dacă mă enervez îl postez și pe TikTok, pentru că acolo e marea putere a oamenilor, acolo e forța internetului, acolo ar trebui votat și președintele, dacă mă întrebați pe mine, acolo e circul adevărat. Ăștia suntem, niște circari și, din păcate, circul, prosteala aduce bani, faimă, vizualizări.”, a spus Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram.