Vocalistul Fly Project, reţinut pe aeroportul din Rostov. „Câtă imbecilitate!”

Aflat în turneu în Federaţia Rusă, vocalistul trupei Fly Project a trăit o zi de vineri de coşmar pe aeroportul orăşelului Rostov, din apropierea Moscovei. Din cauza unor neînţelegeri legate de viză, vameşii l-au reţinut pe Tudor Ionescu şi l-au obligat să stea izolat timp de peste 10 ore într-o cameră specială a secţiei locale de poliţie.

RomaniaTV.net
25 iun. 2012, 11:01
Vocalistul Fly Project, reţinut pe aeroportul din Rostov. „Câtă imbecilitate!”

Formaţia Fly Project a fost invitată la patru evenimente în Rusia, dintre care un concert chiar în Piaţa Culturii din Rostov, oraş aflat la doar 200 de kilometri de capitala Federaţiei Ruse, scrie ziarulring.ro.

Autorităţilor de la aeroportul din Rostov le-a luat aproape toată ziua de vineri să verifice viza lui Tudor Ionescu, emisă de Ambasada Federaţiei Ruse din România.

În tot acest timp, artistul a stat departe de colegii lui, reuşind totuşi să comunice cu ajutorul paginii lui de socializare. „Nu pot să cred: ne aflăm la secţia de poliţie din aeroportul Rostov şi nu ne lasă să intrăm în Rusia! Ce înseamnă asta?! Nu pot să cred câtă imbecilitate e în vama asta! Ruşii de aici care spun despre ruşii de la consulatul lor din România că sunt proşti… Nu ne lasă pentru că ăştia de aici de la vamă spun despre viza noastră că nu e valabilă, iar ruşii de la consulatul din România spun că e bună. Totodată, ăştia de aici îi fac pe ai lor din România imbecili şi incompetenţi. Nu mai este cazul de şpagă pentru că am sunat deja la Kremlin şi cred că li se cam complică treburile. Doar la mine sunt probleme. Crede-mă că nu vor nicio şpăguţă. Am întors problema pe toate părţile şi nu este cazul. Stăm de trei ore din cauză că sunt imbecili şi nu se înţeleg între ei asupra unor vize!”, mărturisea vocalistul trupei Fly Project.