VOCEA ROMÂNIEI 2014. Cine sunt cei patru FINALIŞTI care se bat pentru trofeu

VOCEA ROMÂNIEI. Aliona Munteanu, Tiberiu Albu, Maria Hojda şi Anda Dumitriu sunt cei 4 finalişti ai concursului "Vocea României", care îşi va desemna câştigătorul în ediţia din 19 decembrie.

RomaniaTV.net
13 dec. 2014, 08:39
VOCEA ROMÂNIEI 2014. Cine sunt cei patru FINALIŞTI care se bat pentru trofeu

VOCEA ROMÂNIEI. Anda Dimitriu, a doua concurenta din echipa lui Marius Moga, a adus un moment de emotie pura pe scena cu o interpretare originala a melodiei „Spune-mi”, a Monicai Anghel, scrie stirileprotv.ro.

Sa cante o melodie in limba romana e o provocare pentru fiecare concurent, insa Anda s-a descurcat de minune, dupa cum a remarcat si Tudor Chirila: „Ai ceva in plus fata de alti concurenti: faptul ca acoperi cu emotie ceea ce canti”.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă în lacrimi, în timpul show-ului. Ce a păţit juratul FOTO

Tiberiu Albu si-a pus vocea in valoare cu una dintre cele mai celebre piese rock, „Shook me all night long”, a celor de la AC/DC, iar sala l-a aplaudat in picioare inca o data. Publicul a avut de ales intre el si Ligia Hojda, iar diferenta de voturi dintre cei doi a fost extrem de mica: 56% cu 44%, in favoarea lui Tiberiu, care merge in marea finala de pe 19 decembrie.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI. Alexandra Stan, apariţie sexy şi obraznică. Asistenţa a rămas înmărmurită

Mariei Hojda a fost pusa inca o data in valoare de o piesa memorabila a unei artiste legendare: Barbara Streisand. Maria ne-a trezit amintiri cu piesa…”Memory”, iar antrenorii i-au laudat vocea puternica si tehnica impecabila.

Aliona Munteanu, prezenta feminina si eleganta din echipa Smiley, a reusit sa emotioneze sala cu melodia „I who have nothing”, a lui Tom Jones. „O voce plina de sensibilitate”, au remarcat antrenorii. Publicul a fost de acord si a votat-o in proportie covarsitoare. 68% a fost procentul castigator care i-a adus un loc in marea finala.