Voicu: Excluderea lui Chiliman se dovedeşte justificată, caută posibilităţi de colaborare cu Băsescu

Mihai Voicu a declarat pentru Mediafax că excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, se dovedeşte justificată, acesta continuând atacurile la adresa partidului şi căutând modalităţi de colaborare cu mişcări politice apropriate lui Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
29 mai 2013, 07:39
Voicu: Excluderea lui Chiliman se dovedeşte justificată, caută posibilităţi de colaborare cu Băsescu

„Am constatat în ultimele ore, din păcate nu cu surprindere, că foşti membri ai PNL au continuat să dea declaraţii prin care au atacat PNL şi conducerea partidului, ceea ce în opinia mea nu face decât să confirme justeţea măsurile adoptate de Delegaţia Permanentă. Am constatat că domnul Andrei Chiliman explorează posibilităţi de colaborare cu mişcări politice apropriate lui Traian Băsescu, ceea ce arată înclinaţiile politice ale domnului Chiliman”, a declarat Voicu.

De asemenea, în cazul excluderilor din organizaţia PNL Mehedinţi, vicepreşedintele PNL a afirmat că propunerile au venit din partea organizaţiei, fiind validate de către Delegaţia Permanentă.

„Cât priveşte unele reacţii ale foştilor membri PNL Mehedinţi, le reamintesc acestora că măsura excluderii lor din partid a fost luată la propunerea propriei organizaţii din care au făcut parte şi de aceea cred că aceştia, înainte de a lansa acuzaţii nefondate, ar fi trebuit să-şi evalueze activitatea din organizaţia din care au făcut parte, deoarece această organizaţie i-a propus spre excludere”, a mai afirmat Voicu.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis, luni, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi deputatului Diana Tuşa. de asemenea, Delegaţia Permanentă a aprobat şi excluderea din partid a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi Adriana Bădănoiu, a fostului lider al PNL Mehedinţi Liviu Mazilu şi a consilierului local al municipiului Drobeta Turnu Severin Romulus Vâlcu.