Vouchere-cadou pentru telespectatorii Kanal D, la 16 ani de când postul TV a apărut în România

Kanal D împlineşte 16 ani de când a intrat pe piaţa media din România. Cu acest prilej, postul îşi va răsplăti telespectatorii fideli cu vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei fiecare.

28 feb. 2023, 09:51
Vouchere-cadou pentru telespectatorii Kanal D, la 16 ani de când postul TV a apărut în România

Kanal D premiază 16 telespectatori cu prilejul împlinirii a 16 ani de emisie în România. Cei care vor să se înscrie trebuie să dea follow contului oficial de pe Instagram și ulterior să menționeze emisiunea pe care o preferă.

Vouchere-cadou pentru telespectatorii Kanal D

Concursul se desfăşoară în perioada 24 februarie -1 martie 2023. Pe 2 martie se vor extrage cei 16 norocoși care, dacă au îndeplinit toate condițiile necesare de participare, vor fi contactați și li se va înmâna voucherul cu cei 500 de lei.

Sarbatorim impreuna 16 ani cu un super #concurs ! Iata ce trebuie sa faci pentru a participa. Da follow paginii noastre de Instagram @kanaldromani. Lasa un comentariu cu numele emisiunii tale preferate, de la Kanal D.

Perioada concursului: 24 februarie- 1 martie. Pe 2 martie, extragem 16 norocosi si, daca au indeplinit conditiile de participare, ii premiem cu cate un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de lei, de la Fashion Days”, au anunțat reprezentanţii postului TV pe pagina oficială de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania)

Citeste si Ce s-a aflat, de fapt, în spatele mutării lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D: „S-a dovedit că a fost o mișcare câștigătoare”

Kanal D România este o televiziune din trustul de televiziune turc Doğan care emite conținut mixt din România. Este construită pe modelul televiziunii cu același nume din Turcia.

Postul TV se află în top trei stații generaliste din România. A emis pentru prima dată pe 1 martie 2007, ca parte a celei mai mari companii de media din Turcia, Doğan Yayin Holding. Susținută de experiența și tradiția trustului Doğan Yayin Holding, stația și-a fixat ca obiectiv continuarea acestui model de succes și în România. Conținutul de calitate ce combină cu succes programe de știri cu seriale turcești și producții proprii, inovatoare, dar și producțiile realizate după formate internaționale, sunt pilonii pe care s-au construit, de la bun început, instituția media, dar și filosofia postului TV.

Citeste si Cu ce se ocupă și cât încasează Mihai Mitoșeru după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Activitatea care îi aduce o mie de euro pentru o singură zi