Vouchere de cumpărături gratis de la Kaufland, în valoare de 500 de lei, pentru clienții din România

Kaufland, companie cu un număr foarte mare de supermarketuri pe teritoriul României, a anunțat oficial că oferă vouchere de cumpărături gratis.

01 feb. 2023, 14:48
Vouchere de cumpărături gratis de la Kaufland, în valoare de 500 de lei, pentru clienții din România
Kaufland oferă vouchere gratuite în valoare de 500 de lei

Kaufland și-a anunțat oficial clienții din toată România că oferă gratis vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei, în cadrul unei promoții speciale aflate în plină derulare. Pentru a participa, clienții trebuie doar să lase un comentariu la postarea publicată pe Facebook de companie și intră în cursa pentru câștigul a trei astfel de vouchere.

Citește și: Oferte incredibile săptămâna aceasta la Lidl! Prețuri de nerefuzat la numeroase produse electrocasnice

Premiile sunt valabile pentru orice fel de cumpărături pe care câștigătorul dorește să le facă în cadrul oricărui magazin Kaufland din țară.

Kaufland a explicat într-o postare tot ce trebuie să știți în legătură cu campania pe care o are în derulare, veștile fiind unele foarte bune, deoarece o astfel de șansă este destul de rară.

„Și tu ai un prieten sau partener care te pierde mereu prin magazin când mergeți la cumpărături ? Dă-i tag în comentarii și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături în Kaufland în valoare de 500 de lei !
Concursul se încheie pe 5 februarie, iar câștigătorii îi vom afla în perioada 13-15”, 
se arată în postare.

Regulamentul poate fi consultat aici.

Citește și: Lidl, ofertă imbatabilă la raft de luni. Lista produselor pentru care se vor bate românii