Vouchere ENEL 2023. Se dau 500 de lei pentru plata facturilor, oferta expiră în câteva zile

ENEL răsplătește fidelitatea clienților! Sunt pregătite 50 de vouchere de 500 de lei pentru entuziasmul consumatorilor care au facturile plătite la zi.

18 aug. 2023, 10:57
Vouchere ENEL 2023. Se dau 500 de lei pentru plata facturilor, oferta expiră în câteva zile
Anunţ important pentru clienţii ENEL din România! Ce se întâmplă cu facturile de luna viitoare

Vouchere ENEL 2023. Unul dintre principalii furnizori de energie din România, a făcut o anunțare oficială cu privire la o campanie de premiere cu vouchere a clienților săi. Această acțiune a fost gândită ca o modalitate de a răsplăti loialitatea clienților care își achită la timp facturile pentru serviciile oferite.

Marcel Ciolacu, veşti bune pentru milioane de români. Guvernul plăteşte o parte din facturi şi la iarnă!

Pentru a spori entuziasmul clienților în această perioadă, ENEL a venit cu o propunere atrăgătoare: 50 de premii, fiecare în valoare de 500 de lei. Aceste premii sunt gândite sub forma de vouchere cadou, pe care clienții le pot folosi ulterior pentru cumpărături. Însă pentru a putea fi eligibil pentru aceste premii, clienții trebuie să respecte anumite condiții stabilite de companie.

Vouchere ENEL 2023. Concret, campania se derulează în intervalul 06 iunie – 31 august 2023. Condițiile de participare sunt destul de simple. Astfel, clienții care doresc să se înscrie trebuie:

  • Să aibă un contract activ cu ENEL.
    Să aibă soldul facturii achitat integral (un sold de zero sau chiar mai mic) până la data de 31 august 2023.
    Din punct de vedere al metodei de plată, ENEL oferă libertate totală. Clienții pot alege orice modalitate de plată disponibilă, pentru a-și achita factura. Cu toate acestea, compania subliniază că cea mai eficientă metodă de achitare a facturii este prin intermediul serviciului lor de plată online.

Vouchere ENEL 2023. Cum poți participa la concurs

Alege orice modalitate de plată a facturii Enel și asigură-te că ai sold mai mic sau egal cu 0 (zero) la data de 31 august 2023. Înscrie-te în concurs, prin exprimarea acordului de participare.”

Vești bune pentru români! Când intră cea de-a doua tranşă de 700 lei pentru plata facturilor la energie
Cei care îndeplinesc toate aceste criterii și se înscriu în timp util în concurs, au șansa să fie recompensați generos de către ENEL pentru loialitatea lor. Campania este o modalitate excelentă de a încuraja plata la timp a facturilor și de a oferi clienților un stimulent suplimentar pentru a fi punctuali în această privință.

Se dau bani şi de la stat pentru plata facturilor

Când intră cea de-a doua tranşă de 700 lei pentru plata facturilor la energie. Acești bani vor fi ultimii acordați de Guvern pentru plata facturilor la energie, deoarece din 2024 cardurile la energie vor fi sistate.

Citește și Până când pot folosi românii cardurile de energie pentru plata facturilor. Marcel Boloș a făcut anunțul

Până în prezent, la nivel național au fost emise și distribuite peste două milioane de carduri de energie destinate românilor vulnerabili. Totodată, au fost soluționate 17.700 anchete sociale, pentru care sunt emise și distribuite carduri. Acestea au fost acordate mai multor categorii de români aflați în situații vulnerabile pentru a-și plăti facturile la energie termică, electricitate și gaze naturale.

Cei care beneficiază de acest sprijin îl pot folosi până la data de 27 decembrie 2023, pentru plata energiei electrice, energiei termice furnizate în regim centralizat, gaze, butelie, butan, lemn de foc, rumeguș, cărbune, păcură, peleți, brichete, combustibili lichizi sau solizi și orice alte materiale de încălzire care pot fi utilizate la încălzirea locuințelor.

Banii de pe aceste carduri nu pot fi scoși. De asemenea, cardurile nu pot fi vândute ori donate. Mai mult, autoritățile avertizează că orice încercare de vânzare anulează cardul și atrage o amendă contravențională între 42.000–60.000 lei. Totodată, reprezentanții statului subliniază că plata altor servicii decât cele pentru care este destinat cardul se pedepsește cu amendă contravențională între 4.500–6.000 lei.

Beneficiarii cardurilor de energie sunt: 

  • Pensionarii cu vârste de peste 60 de ani inclusiv, cu venituri lunare sub 2.000 lei inclusiv;
  • Pensionarii de invaliditate, cu venituri lunare sub 2.000 lei inclusiv. Vârsta nu contează;
  • Persoanele cu handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri lunare sub 2.000 lei inclusiv. Vârsta nu este luată în calcul ca și criteriu de eligibilitate;
  • Familiile cu alocație de susținere. Veniturile lunare și vârsta beneficiarului nu contează;
  • Familiile sau persoanele cu ajutor social, cu venituri lunare sub 2.000 lei inclusiv.

Foarte important de precizat este faptul că aceste carduri de energie sunt oferite per gospodărie, nu pentru fiecare persoană care locuiește în ea. Dacă într-o gospodărie locuiesc mai multe persoane, atunci venitul nu poate să depășească 2.000 lei net/membru/loc de consum.

Mai mult,  dacă la un loc de consum trăiesc mai mulți beneficiari, ajutorul se acordă o singură dată, iar pe card sunt scrise numele tuturor beneficiarilor cu aceeași adresă de domiciliu.

Citește și Directorul Poştei Române, anunţ despre încasarea facturilor cu cardurile de energie de la Guvern