Vrăjitoarea ucraineană care a anticipat moartea lui Prigojin a vorbit despre sfârșitul lui Putin. ”Se va întâmpla din cauza unei femei”

Vladimir Putin rămâne unul dintre liderii de temut ai lumii, deşi a avut parte de câte o moarte prezisă în fieacre lună. Acum, o vrăjitoare spuen că o femeie îi va fi fatală liderului de la Kremlin.

08 sept. 2023, 21:07
Vrăjitoarea ucraineană care a anticipat moartea lui Prigojin a vorbit despre sfârșitul lui Putin. ”Se va întâmpla din cauza unei femei”

Vrăjitoarea ucraineană Maria Tikhaya vine cu previziuni despre moartea lui Vladimir Putin după ce a prezis moartea liderului grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, în ianuarie 2023. Ea a declarat în legătură cu Prigojin, că va exista un fel de ”situație legată de aer”, iar el va fi „înlăturat”.

Ghicitoarea a anticipat și cum va muri președintele rus Vladimir Putin. Potrivit ei, situația cu Putin va fi diferită: va muri din cauza exacerbării unei boli legate de spate sau vasele de sânge, iar acest lucru se va întâmpla din cauza unei femei și a suprasolicitării nervoase.

„Va fi o situație legată de sănătate, de exacerbare”, a adăugat vrăjitoarea. Înainte de aceasta, ea a întins cărțile de Tarot și a explicat ce înseamnă cărțile „Munte” și „Împărăteasă” care au căzut. „Cartea de munte cade. O asociez cu spatele lui, cu vasele lui. Mai mult, uite (arată spre cartea „Împărăteasa” – n.red.), – din cauza femeii”, a spus vrăjitoarea.

Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”

Ea a mai spus că pentru Ucraina cartea „Împărăteasa” înseamnă țara natală. În octombrie anul trecut, astrologul Roman Zavidovsky a vorbit despre probabilitatea unei lovituri de stat în Rusia extrem de mare și a spus că există oameni în cercul lui Putin care „vreau să-l îndepărteze”.

Astrologul a arătat spre o carte ”zece de pică”, care, potrivit lui, simbolizează teroarea și agresivitatea.

Lumea se va schimba total! Profetiile teribile ale Babei Vanga pentru anul 2024: Putin si Trump, gata sa iasa din scena – Ce ii asteapta pe cei 2 lideri mondiali uriasi

Conform profețiilor bulgăroaicei, pentru 2024 sunt prezise multe dezastre: incendii, un mare cutremur și inundații devastatoare. Printre toate aceste rele, anul 2024 va aduce și mult bine omenirii. Profetiile vorbesc despre o realizare extraordinară în domeniul sănătății. Va fi descoperit adevăratul tratament împotriva cancerului, dar și a cumplitei boli SIDA. Această realizare va schimba lumea mult în bine, începând cu anul 2024.

Nostradamus din Balcani, cum este supranumită bulgăroaica Vanga a lăsat o prezicere care vizează o schimbare uriașă pentru întreaga omenire și care ar avea loc în anul 2024.

Ea a vorbit despre sfârșitul erei petroliere. Dacă această profeție se adeverește, în 2024 vom trece definitiv la surse regenerabile de energie, iar cele tradiționale, care poluează foarte mult, vor deveni istorie.

Citeste si Reputatul astrolog ucrainean Maria Fedorovna Levchenko, previziuni despre soarta războiului: „Soarta Ucrainei nu va fi decisă de Uniunea Europeană, iar Rusia va fi forţată să se oprească”

Asasinarea lui Putin
Anul 2024 va fi anul morții liderului de la Kremlin, ceea ce va produce un șoc imens în Federație. Profeția bulgăroaice vorbește despre un asasinat. Liderul rus va fi asasinat de unul dintre compatrioții săi în 2024, potrivit profetiilor Babei Vanga privind an ul 2024.

Această predicție a lui Baba Vanga i-a zguduit pe cei care sunt interesați să cunoască viitorul.

Baba Vanga a mai prezis că atacurile teroriste vor crește în Europa. Ultima profeție a Babei Vanga a ieșit la iveală și este terifiantă. „Viața va fi imposibilă aici”

Trump, chinuit de o boală misterioasă
Vanga a prezis că fostul președinte american Donald Trump va suferi de o boală misterioasă în 2024, care îl va provoca surzenia și îi va cauza leziuni cerebrale. Baba Vanga a mai prezis că în 2024 va avea loc o criză economică majoră la nivel mondial.