Vrei să slăbeşti? Iată ORA EXACTĂ la care trebuie să iei masa

Cercetătorii au descoperit că oamenii care vor să slăbească ar trebui să acorde o atenţie sporită orei la care iau masa.

01 apr. 2014, 07:34
Vrei să slăbeşti? Iată ORA EXACTĂ la care trebuie să iei masa

Cercetatorii au descoperit chiar si ora exacta la care ar trebui sa iei micul dejun, pranzul si cina pentru a slabi. Astfel, ora optima pentru micul dejun este fix la la ora 7.11, scrie feminis.ro.

Citeşte şi Ce INGREDIENT trebuie să adaugi în mâncare pentru a preveni îngrăşarea

Pranzul este mult mai sanatos atunci cand este luat mai devreme. Momentul cheie al zilei este intre 12.30 si 13.00, insa daca poti lua pauza de pranz fix la 12.38, ai sanse mari sa slabesti.

Daca mananci de seara mai tarziu de ora 19.00, dieta ta este compromisa. Ideal este sa iei cina intre 18.00 si 18.30, dar ora recomandata de specialisti este 18:14.

Citeşte şi Ai burtă de stres sau burtă „roata de rezervă”? Cum scapi de ea

Orele cruciale in cazul dietei sunt cele patru dintre 18.00 si 22.00, majoritatea respondentilor spunand ca sunt tentati sa consume cele mai multe calorii in acest interval.

O dieta sanatoasa consta in trei mese de aproximativ 400-600 de calorii pe zi, cu un mic dejun consistent, pe care nu este indicat sa il ratezi. Ultima masa a zilei nu trebuie nici ea neglijata, insa nu trebuie luata nici prea aproape de ora de culcare si nici nu trebuie sa fie prea consistenta.

Citeşte şi BOLILE care se ascund în spatele POFTELOR apărute din senin