Vrei să ştii cât de mult te doreşte un bărbat? Atenţie la ce comandă la cină

E greu la prima întâlnire, ba chiar şi la a doua, cu un bărbat. Cu atât mai greu e atunci când va întâlniţi la iniţiativa prietenilor, a familiei sau a colegilor de serviciu. Limbajul extrem de complex al trupului îţi poate oferi semne privind interesul lui faţă de tine, dar sunt şi câteva indicii mai puţin obişnuite care îţi vor face seara mai uşoară.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 09:49
Vrei să ştii cât de mult te doreşte un bărbat? Atenţie la ce comandă la cină

Orice femeie ar vrea să ştie ce aşteaptă un bărbat de la ea încă de la prima întâlnire şi tot caută semne şi indicii concludente. De cele mai multe ori, însă, te pierzi în detalii şi, astfel, rişti să interpretezi greşit lucrurile. Lyla.ro îşi oferă trei semne mai puţin obişnuite care îţi vor dovedi dacă bărbatul din faţa ta este într-adevăr interesat de tine şi dispus să continue, ba chiar să dezvolte o relaţie de lungă durată. Fiecare dintre aceste trei comportamente îl va da de gol dacă e nebun după tine.

Să le enumerăm pe scurt:

1. Comandă friptură

Chiar dacă în secret un bărbat preferă pastele, alegerea sa va fi mult mai macho pentru a-şi arăta bărbăţia atunci când este interesat de tine. Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Northwestern, dacă e interesat, el va comanda din meniu felul de mâncare care i se va părea cel mai masculin, precum o porţie mare de friptură sau ceafă la grătar. Dacă o face, vei şti cu siguranţă că încearcă să te impresioneze.

VEZI AICI CONTINUAREA