Vreme extremă în Vâlcea. O biserică a fost distrusă de vijelie. Imagini terifiante

Vremea s-a dezlănţuit în judeţul Vâlcea, vizat de un cod portocaliu de ploi torenţiale şi vânt puternic. Acoperişul unei turle a bisericii de la mânăstirea Şerbăneşti s-a prăbuşit sâmbătă seara din cauza vijeliei.

02 iul. 2022, 20:24
Vreme extremă în Vâlcea. O biserică a fost distrusă de vijelie. Imagini terifiante

Vreme extremă în Vâlcea. Vântul a suflat cu atâta putere încât a smuls acoperişul turlei bisericii. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost trimise la faţa locului în urma urgiei.

Din primele date, acoperişul distrus din cauza vijeliei a căzut peste firele de alimentare cu energie electrică.  La mânăstirea Şerbăneşti au fost trimise şi echipe de la compania furnizoare de electricitate pentru a repara stricăciunile provocate de natura dezlănțuită.

Citeşte şi: Un bărbat a murit după ce a fost trăsnit de fulger, la Sângeorz Băi. A fost găsit în stop cardio-respirator

Autorităţile spun că nu ar exista victime în urma incidentului, conform Gazeta Vâlceană.

Tot în judeţul Vâlcea, un stâlp de lemn care susţinea fire de alimentare cu curent electric s-a prăbuşit, pe strada Topolog din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Până la miezul nopţii, localităţi din acest judeţ se află sub avertizare meteo Cod portocaliu care vizează instabilitate atmosferică accentuată, vânt puternic şi ploi torenţiale.

Citeşte şi: Ploile torenţiale au făcut prăpăd în Craiova: străzi inundate, maşini înghiţite de ape, acoperişuri smulse şi copaci doborâţi la pământ