Vremea rămâne înnorată, cu ploi pe arii restrânse VEZI PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Ziua de miercuri vine cu mai puține ploi. Înnorările se mențin în partea de sud și sud-est a țării, iar spre seară, norii își fac aparitia și în nord-vest. În aceste zone, pe arii restrânse, mai sunt câteva ploi, slabe cantitativ. În rest, pe lângă cei câțiva nori, care acoperă cerul, fără să aducă precipitații, soarele ne însoțește.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 16:50
Vremea rămâne înnorată, cu ploi pe arii restrânse VEZI PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale, astfel că, maximele pornesc de la 2-3 grade în estul Transilvaniei și ating cel mult 10 grade în Oltenia și vestul Munteniei.

Miercuri, în Capitală, trecător este posibil să mai cadă câțiva stropi de ploaie, iar soarele se zărește ușor printre nori. La amiază, în termometre, se vor înregistra în jur de 9 grade.

Joi, înnorările cuprind treptat partea de vest, nord și centru a țării, unde local se semnalează precipitații mixte, și, chiar depuneri de polei. La munte, predominante sunt ninsorile. În restul teritoriului, sunt mai puțini nori și pe arii restrânse plouă, în special în sud și sud-est. Vântul suflă cu putere în zonă montană înaltă și se intensifică în celelate regiuni, dar, la cote mai reduse. Temperaturile se situează între 1 și 10 grade.

În București, joi, vântul mai alert aduce nori pe cer, însă , din când în când zărim și soarele. La amiază avem 7-8 grade.

Vineri, în țară, vremea este însorită, dar spre seară, în vestul și nord-vestul teritoriului, își fac apariția câțiva nori, cu puține ploi și, trecător, chiar lapoviță. Vântul se simte mai ales la munte. Temperaturile sunt normale pentru această dată. Înainte de weekend se vor înregistra cel mult 2 grade în estul Transilvaniei și 8-9 grade în partea de sud și sud-est a țării.

Meteorologii anunță mai mult soare pentru locuitorii capitalei, vineri , cu vânt, care adie ușor și 7-8 grade la amiază.