Vremea rea face primele victime. Ambulanţa, peste 1.200 de solicitări, în ultimele 24 de ore

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgență de cod roșu și cod galben, a declarat miercuri, managerul instituției, Alis Grasu.

06 ian. 2016, 12:06
Vremea rea face primele victime. Ambulanţa, peste 1.200 de solicitări, în ultimele 24 de ore

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgență de cod roșu și cod galben. Dintre urgențe — 104 au fost în loc public, iar dintre cele în loc public 38 au fost suspiciuni de fracturi.

Ea a susținut că este firesc să crească numărul persoanelor cu fracturi, luxații și entorse având în vedere vremea și faptul că orice cădere poate duce mai ales pentru cei care suferă de osteoporoză la astfel de situații.

„Este firesc să crească numărul entorselor, fracturilor, luxațiilor pentru că multe persoane de vârsta a treia care nu stau în casă au osteoporoză. Afară se alunecă și orice cădere poate duce la astfel de situații”, a adăugat medicul, potrivit Agerpres.

ANM a emis şi o avertizare de polei şi precipitaţii mixte pentru mai multe judeţe din sudul şi vestul ţării.

Citeşte şi AVERTIZARE pentru şoferi din cauza ploii şi a poleiului. Mai multe drumuri ar putea fi ÎNCHISE

Mai mult, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare meteorologică de depuneri de polei şi precipitaţii mixte, valabilă miercuri, în intervalul 04.00-22.00.

Citeşte şi INFORMARE METEO. Se va forma POLEI în aproape toată ţara