Vulpița este în culmea fericirii, după ce a născut un băiețel! Imaginea care i-a lăsat cu gura căscată pe internauți

Veronica Stegaru, cunoscută de o țară întreagă drept Vulpița, este în culmea fericirii, după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil al său. Vasluianca care luni de zile a ținut prima pagină a ziarelor cu povestea sa de viață ieșită din comun a postat pe rețelele de socializare prima imagine care are legătură cu băiețelul său, Ștefan.

20 iul. 2023, 21:33
Vulpița este în culmea fericirii, după ce a născut un băiețel! Imaginea care i-a lăsat cu gura căscată pe internauți
Vulpița este în culmea fericirii, după ce a născut un băiețel!

Vulpița este în culmea fericirii, după ce a născut un băiețel! După ce luni de zile a lipsit din lumina reflectoarelor, Vulpița a reintrat în atenția publicului din România atunci când a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, despre care se spune că nu ar fi a lui Viorel.

Citește și Dezvăluiri despre fenomenul Vulpița de la Antena 1, cine a stat în spate. O persoană a lămurit misterul „vedetelor” apărute peste noapte la Acces Direct: „Era un om atât de neajutorat”

Vulpița este în culmea fericirii, după ce a născut un băiețel!

Pe data de 15 iulie 2023, la ora 16:00, Vulpița a născut natural, fără probleme, un băiat căruia i-a pus numele Ștefan. La numai câteva zile de la fericitul eveniment, soția lui Viorel Stegaru a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare fișa din maternitate, pe care scrie numele băiețelului, data și ora la care a venit pe lume.

Ce le-a atras atenția fanilor celebrilor vasluieni este faptul că micuțul Ștefan poartă numele de Stegaru, ceea ce dovedește faptul că Veronica și Viorel sunt încă căsătoriți.

În urmă cu câteva zile, Vulpița a dezvăluit pe rețelele de socializare că se află într-o situație disperată. Dacă în urmă cu câțiva ani făcea audiențe de top la Acces Direct, acum soția lui Viorel Stegaru a fost părăsită în spitalul din Huși, după ce tocmai a dat naștere unui copil.

La scurt timp de la apelul disperat, Veronica Stegaru a găsit soluția salvatoare, iar după ce a fost externată din spital a plecat, alături de micuțul Ștefan, într-un centru specializat pentru ocrotirea mamelor și copiilor, care se află în situații de risc.

Între timp, Viorel a înaintat procedura pentru divorț, iar cel de-al doilea termen va avea loc în toamnă. Totuși, ce este important de spus este că personalul medical care s-a ocupat de Vulpița în spitalul din Huși a luat bebelușul de lângă ea, anunțând-o că urmează să fie încredințat altei familii. În acest context, Vulpița face un apel disperat la oricine o poate ajuta și speră că situația se va rezolva în favoarea ei, deși în acest moment lucrurile nu par deloc roz. Aceasta, a oferit mai multe detalii pentru Cancan, explicând că și pe perioada sarcinii a fost nevoită să locuiască la o prietenă, în comuna Berezeni, județul Vaslui, la circa 40 de km depărtare de orașul Huși, acolo unde a născut. Nu se va mai putea întoarce acolo, însă.

„Am plâns… mi-au luat băiatul doamnele de aici! Pentru că n-am unde să mă duc cu el, n-am condiții. Mâine îmi dau drumul și n-am unde să mă duc cu el. Mi-au zis doamnele de aici, de la Huși, că îmi dau copilul altcuiva. Mi-au zis că au venit de la Asistența Socială și au spus că mi-l iau că n-am condiții și n-am unde să mă duc.

Viorel s-a luat după mama lui. Și-a adus aminte iar, din urmă, și a băgat divorț. Am avut primul proces, dar n-am avut cu ce să mă prezint, al doilea tocmai în toamnă e. Copiii ceilalți sunt la el. Părinții mei nu mă vor deloc, n-am unde să mă duc. Viorel se ia după oamenii care zic că nu e copilul lui, din ce am auzit. Am stat la cineva la Berezeni pentru că mama mea nu mă voia gravidă acolo, să stau cu fratele meu, cu sora mea… Și am născut la Huși. Am stat la o fată, la Berezeni, dar nu mă mai pot întoarce pentru că n-are condiții și a zis să nu-i ia și copiii ei. Nu știu ce o să fac de mâine. Nu știu cu cine să stau de vorbă, nu știu nimic. Am încercat să-mi sun părinții azi, dar nu-mi mai răspund pentru că a venit și la ei Protecția Copilului și a zis că n-au condiții”, a declarat Veronica Stegaru, pentru CANCAN.RO.

Citește și Mirela Vaida nu-şi lasă copiii la „Vulpiţa şi Viorel”, dar le-a dat telefonul pe mână. Ce a descoperit: „Vom avea o discuţie serioasă”