Povestea impresionantă a cuplului care a îmbrăcat din nou ţinutele de miri după şase decenii de convieţuire

Când bunicii ei au împlinit 60 de ani de căsnicie, fotografa Abigail Gingerale s-a gândit să le facă un cadou cu totul deosebit. Aşa că şi-a contactat câţiva dintre prietenii ei, un make-up artist, un hairstilist şi un stilist vestimentar, pentru a se ocupa cum se cuvine longevivul cuplu, în timp ce ea avea să le asigure bunicilor o şedinţă foto cu adevărat memorabilă. Povestea lor de iubire a fost relatată de nepoata ei, pe site-ul abigailgingeralephotography.com.

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 13:52

Pe 2 iunie 1958, Ginger împreună cu una dintre prietenele ei au mers să ia masa la restaurant. Întrucât restaurantele erau pline în jurul acelei ore, clienţii împărţeau mesele şi cu persoane pe care nu le cunoşteau. În timp ce Ginger și prietena  ei mâncau, chelnerița a adus la masa lor doi tineri, colegi de muncă. Unul dintre ei era George. Cei patru nu au schimbat prea multe vorbe între ei, iar la sfârşitul mesei s-au despărţit.

Citeşte şi POVESTE TULBURĂTOARE! Nicolae a trăit în 6 orfelinate, apoi a fost adoptat de o familie bogată din SUA. De la visul american la COŞMAR

Câteva luni mai târziu, Ginger şi-a însoţit mama la coafor. A lăsat-o acolo, iar ea a plecat prin apropiere. Aşteptând la semafor, a observat că cineva dintr-o maşină îi făcea semne. Era George. Zâmbetul lui a cucerit-o şi i-a rămas întipărit în minte. În tot acest timp, tânăra încercă să-şi amintească numele bărbatului şarmant.

Nu şi l-a adus aminte pe moment, dar şi-a amintit, însă, un detaliu important. Atunci când se întâlniseră la masă, acesta îi spusese că lucrează la un post de radio local. Timp de câteva săptămâni, Ginger a navigat printre cele câteva posturi locale pentru a-l găsi pe EL. Şi l-a găsit într-o dimineaţă, prezebntând jurnalul. Din acel moment, tânăra  şi-a pus la bătaie toată imaginaţia pe care o poseda pentru a găsi modalităţi de a se reîntâlni cu el.

Nu a reuşit să găsească o cale de a-l revedea, dar, cum era de aşteptat, destinul avea să i-l scoată pentru a treia oară în cale. Într-o seară, Ginger a mersîmpreună cu prietenele ei la un târg local. Acolo, fratele ei mai mare a chemat-o deoparte să îi prezinte un fost coleg de şcoală de-al lui. Pe George. Şi iarăşi acolo părea să se termine totul. La prezentări. După un scurt schimb de amabilităţi, fratele ei a înapoiat-o pe Ginger prietenelor sale. Iar Ginger era din ce în ce mai convinsă că George îi este sortitul.

Citeşte şi Poveste cutremurătoare, o tânără în stare gravă a fost cerută de soţie pe patul de spital. După două zile ea a murit VIDEO

Câteva zile mai târziu, Ginger se întorcea de la serviciu. O aşteptau pe canapea fratele ei, soţia lui şi… George. Au luat cina împreună şi au fost puse bazele unui nou cuplu.

La un an de când s-au întâlnit pentru prima oară, Ginger şi George s-au căsătorit. Au făcut patru copii, care le-au dăruit 18 nepoţi, care le-au dăruit 19 strănepoți . 60 de ani mai târziu, înconjuraţi de familia extinsă, Ginger şi George au îmbrăcat din nou ţinutele de nuntă pentru a recrea cel mai frumos moment din viaţa lor.