WIKILEAKS. Cum era văzută Elena Udrea de americani

Elena Udrea era descrisă în stenogramele Wikileaks drept "o persoană cochetă". Mai mult decât atât, diplomaţii americani vorbeau în telegramele trimise către Washington şi despre o presupusă relaţie pe care fostul ministru al Turismului ar fi avut-o cu preşedintele de la acea vreme, Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 14:05
WIKILEAKS. Cum era văzută Elena Udrea de americani

În martie 2011, presa era zguduită de apariţia unor telegrame Wikileaks, conţinând corespondenţă secretă între diplomaţi americani. Printre demnitarii români care apăreau în telegrame se număra şi Elena Udrea, descrisă la acea vreme de diplomaţii americani drept „a saucy person” – altfel spus, „o persoană cochetă”.

Elena Udrea, cu palton de 3.000 de euro în AREST. Ce spune Iulia Albu despre ţinuta ei

Mai mult decât atât, diplomaţii americani vorbeau şi despre speculaţii cu privire la o posibilă relaţie între Elena Udrea şi Traian Băsescu: „Ministrul Elena Udrea şi fostul ministru Monica Iacob Ridzi au reputaţia de a fi fostele iubitele ale preşedintelui Traian Băsescu”.

După apariţia telegramelor, Elena Udrea a reacţionat imediat pe pagina de Facebook. „Eu cred că diplomaţii acreditaţi la Bucureşti se ocupă cu lucruri serioase, nu de colecţionarea şi transmiterea de bârfe la nivel de colţ de cartier, de la diverse personaje pline de penibil”, a răspuns Udrea la acea vreme.

ELENA UDREA află miercuri dacă îşi va petrece următoarele 30 de zile în arestul poliţiei, după ce procurorii DNA au propus magistaţilor ICCJ arestare preventivă a fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Tursimului în dosarul Microsoft. Elena Udrea este acuzată de infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de spălare de bani.

Prima noapte în AREST pentru Elena Udrea. Cu cine a stat în CELULĂ şi ce a făcut

Elena Udrea a ajuns la Înalta Curte puţin după ora 13.30 şi, în momentul în care a coborât din maşina cu care a fost adusă din arest, era încătuşată. Totuşi, ea a făcut din nou semnul cu mâna la nas care a stârnit numeroase controverse după cuvântarea din plenul Camerei Deputaţilor.

Gestul Elenei Udrea, semnificaţie ULUITOARE în limbajul surdo-muţilor VIDEO