Wizz Air scoate la vânzare 100.000 de bilete la doar 9,99 euro

Compania aeriană low-cost Wizz Air scoate la vânzare 100.000 de bilete de avion la un preţ de numai 9,99 euro. Promoţia este valabilă doar dacă se achiziţionează în cursul zilei de astăzi, 9 iulie 2020, iar destinaţia este Dortmund.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 11:15
Wizz Air scoate la vânzare 100.000 de bilete la doar 9,99 euro

Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ.

Compania recomandă pasagerilor să adauge opţiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecţie. Procedând astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi vor primi 100% din tariful iniţial rambursat imediat sub formă de credit şi pot schimba datele şi chiar rutele de oricâte ori doresc, scrie Adevărul.ro.

Citeşte şi Wizz Air, reduceri de bilete indiferent de destinaţie şi perioadă! Compania speră să învingă teama oamenilor de coronavirus cu reduceri

Măsuri de igienizare la Wizz Air

Wizz Air a anunţat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie, echipajul de cabină fiind, de asemenea, obligat să poarte mănuşi.

Aeronavele sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală iar, conform programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

Şerveţele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce priveşte cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata prin mijloace fără contact.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile înainte de zbor online (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minimum orice posibil contact fizic în aeroport.

Citeşte şi Metoda incredibilă prin care Cipru speră să atragă turişti. Lista ţărilor pentru care este obligatorie testarea pentru coronavirus

Wizz Air deschide o nouă bază şi anunţă rute noi, inclusiv către România

Wizz Air a anunţat că deschide a 28-a bază a sa în Larnaca (Cipru). De asemenea, compania aeriană low-cost lansează zece rute noi din către şase ţări, inclusiv România. 

Wizz Air a anunţat astăzi cea de-a 28-a bază a sa, la Larnaca. Compania aeriană va aloca două aeronave Airbus A320 pe aeroportul din Larnaca în iulie 2020. Odată cu înfiinţarea noii baze, Wizz Air a anunţat zece rute noi către şase ţări din Larnaca începând din iulie 2020„, arată un comunicat al companiei.

Istoria Wizz Air din Cipru a început acum un deceniu, când a aterizat primul zbor, în decembrie 2010. Compania aeriană a transportat peste 800.000 de pasageri către şi dinspre Cipru în 2019.

Ca parte a extinderii Wizz, compania aeriană va continua să îşi crească operaţiunile în Cipru pentru a le oferi clienţilor din ce în ce mai multe oportunităţi de călătorie.


loading...