Wizz Air suspendă zborurile din România spre cinci destinații din Europa. Românii din Diaspora vor fi direct afectați

Cinci rute spre România și dinspre țara noastră vor fi suspendate de Wizz Air. Modificările îi vor afecta în principal pe românii care muncesc în străinătate.

12 feb. 2023, 09:41
Wizz Air suspendă zborurile din România spre cinci destinații din Europa. Românii din Diaspora vor fi direct afectați

Wizz Air suspendă zborurile spre cinci destinații din Europa. Este vorba despre zboruri de pe aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu, potrivit Fanatik.

Ruta de la București la Ancona va fi suspendată de pe data de 22 martie până pe 30 octombrie. Șansele de a fi reluat zborul la final de an este unul foarte mic, având în vedere că aceasta nu este neapărat o destinație preferată de români pentru sezonul de iarnă.

Citește și: FOTO! Mesajul viral de la Wizz Air pentru românii care merg în Anglia cu ȘORICI în avion! Compania low-cost s-a confruntat cu o problemă șocantă pentru lumea civilizată și le-a dat un mail de „kind reminder” tuturor pasagerilor!

O a doua destinație pe care compania Wizz Air o suspendă este cea spre și dinspre aeroportul București spre Rimini, din Italia. Ultimul zbor între aceste două orașe operate de Wizz Air va fi pe 15 mai 2023.

De asemenea, Wizz Air suspendă zborul Sibiu – Madrid în perioada 24 martie – 30 octombrie 2023.

Citește și: Cea mai scumpă vacanță de Ziua Îndragostiților. Pentru ce a plătit un cuplu de români 45.000 euro

Wizz Air va renunța și la zborurile de la Iași spre Bari. Ultimul zbor va fi efectuat pe 21 martie 2023 și se va relua pe 1 noiembrie 2023.

Ultima rută suspendată este cea dintre Cluj Napoca și Perugia, Italia, din mai 2023. Cursele ar putea fi reluate după data de 1 noiembrie 2023.