1 Mai pe litoral: Evenimente care vor aduce surprize pe 1 mai

Vrei să mergi la mare de 1 Mai? Uite câte surprize te aşteaptă pe litoral.

RomaniaTV.net
29 apr. 2015, 09:42
1 Mai pe litoral: Evenimente care vor aduce surprize pe 1 mai

Sezonul estival va debuta anul acesta cu o paradă a litoralului ce va cuprinde autobuze etajate, o serie de maşini retro, motociclete, dar şi automobile de drifting. Marşul motoarelor, pus la punct de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării va porni din Mamaia la ora 16:00 şi va merge până în Constanţa, urmând să facă retur. Printre opriri, alaiul va poposi în faţa Primăriei Constanţa, unde va avea loc un spectacol de dansuri greceşti, urmat de un flashmob.

Tot de 1 Mai, pe plajele private din Mamaia vor avea loc cele mai tari concerte, iar nume ca Skrillex, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, Ezikiel sau Felipe Valenzuela vor încinge atmosfera de la malul mării.

Citeşte şi 1 MAI, SEZON ESTIVAL. Se dă startul la distracţie pe litoral: Care alegorice, spectacole pe plajă şi-n cluburi

Cei care vor să vadă staţiunea de sus vor putea merge cu telegondola, care va funcţiona timp de trei zile, între 1 şi 3 mai, de la 10:00 şi până la 20:00, preţul unui bilet fiind de 20 de lei, cu gratuitate pentru cei sub şapte ani sau cei cu handicap.

Şi staţiunile din Eforie vor prinde viaţă în mini-concediul din acest weekend, astfel că în Eforie Sud turiştii sunt aşteptaţi la „Târgul colecţionarilor Antica” din Parcul Primăriei, în timp ce în Eforie Nord va avea loc pe 1 Mai „Sailors Open Day”, la Marina Eforie, eveniment ce va cuprinde plimbări pe mare, degustări de vinuri sau concerte de muzică live.

Şi Vama Veche va avea festivalul ei, astfel că pe 1 şi 2 mai va avea loc Fisheye Fest”, eveniment dedicat perscuitului şi artei.

Citeşte şi 1 MAI MARE. CFR Călători suplimentează de miercuri până pe 4 mai numărul trenurilor spre Litoral

În Năvodari, melancolicii vor putea lua parte la „Manifest – 1 Mai muncitoresc”, eveniment desfăşurat în Tabăra Delfinul, unde vor cânta Express Junior, Panoramik, Hai Noroc, Cornel de la Navodari, Universal şi unde oamenii vor putea vedea dansuri tradiţionale româneşti, dar şi bulgăreşti.

Citeste mai mult in Revista TEO.