Ana Maria Mocanu, mesaj ciudat pe Facebook. Fanii au reacţionat imediat

Frumoasa asistentă păcătoasă Ana Maria Mocanu a postat de curând pe pagina sa de Facebook o declaraţie care a surprins pe toată lumea. Păcătoasa lui Capatos a spus că s-a resemnat şi că nu crede că va putea avea o relaţie normală de iubire.

RomaniaTV.net
21 nov. 2014, 14:31
Ana Maria Mocanu, mesaj ciudat pe Facebook. Fanii au reacţionat imediat

Cu toate că este frumoasă, bună pe meserie şi mereu gata de distracţie, dar şi de lucruri serioase, Ana Maria Mocanu suferă însă că nu are noroc în dragoste. Ana Mocanu a afirmat de nenumărate ori că alegerile pe care le face pe plan personal nu sunt cele mai potrivite pentru ea, însă mereu se complace în ceea ce alege.

Sexy-asistenta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care i-a uimit fanii:

„M-am considerat mereu o fată lipsită de noroc..Niciodată nu mă plâng de nimic, doar că şansă mi s-a părut că nu am..Sunt obosită fizic şi psihic..N-am câştigat în viaţa mea nimic..(poate o jucărie la kinder surprise preferatul meu), iar în dragoste nu am făcut cele mai inspirate alegeri..Fiecare pas muncit din greu, sentimente oferite şi atât…M-am obişnuit… „M-am resemnat” e cuvântul potrivit..Nu sunt eu cea care să trăiesc o poveste cu final fericit…Şi zilnic mă mint că poate aşa e mai interesant..Eu sunt mai mult decat vezi TU!!!!!!”

Imediat cum mesajul a fost citit, fanii i-au adresat zeci de comentarii: „Fii puternică, eşti o femeie superbă”, „Off..Ana tu eşti puternică, deşteaptă şi frumoasă. Dumnezeu îţi dă că ştii că poţi duce”, „Nu-ţi pierde speranţa niciodată….pentru că tu ai ambiţie şi o să ajungi undeva până la urmă…fruntea sus şi mergi mai departe”, „Ana fii tare, fanii tăi sunt alături de tine.Te pupam”, „Fericirea nu trebuie să o cauţi tu, o să te găsească ea atunci când te aştepţi cel mai puţin, şi vei fii surprinsă „.

Citeşte şi  Ana Maria Mocanu caută un bărbat rezistent în pat. „Vreau un bărbat pe care să-l rog eu să-şi dea….”