Cascada de basm din România, o înşelătorie. Mii de turişti din toată lumea sunt dezamăgiţi VIDEO

Mii de turişti din toate colţurile lumii care au venit în România să vadă Cascada Bigăr au fost dezamăgiţi când au ajuns să o vadă pe viu. Şi mai mare a fost frustrarea când au aflat că toată isteria cu cea mai frumosă cascadă din lume a plecat de la o fotografie modificată.

27 iul. 2016, 12:15
Cascada de basm din România, o înşelătorie. Mii de turişti din toată lumea sunt dezamăgiţi VIDEO

Cascada Bigăr a devenit extrem de cunoscută în toată lumea în 2013, după ce un site internaţional de travel a promovat o fotografie despre care specialiştii spun că ar fi modificată. Şi imediat a ajuns în top-urile celor mai frumoase locuri din lume.

Citeşte şi Cea mai spectaculoasă păcăleală a naturii. Cascada de foc din Parcul Yosemite VIDEO

Localnicii s-au trezit dintr-o dată cu mii de turişti veniţi chiar şi din Australia să vadă minunea. Toţi au rămas dezamăgiţi când au văzut cascada pe viu. E frumoasă, dar nu arată ca în fotografii.

Iar românii s-au gândit să scoată şi bani de pe urma cascadei desprinse din basme. Angajaţii de la Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa au introdus mai nou şi bilete pentru vizitatori. Costul – 5 lei. Iar afacerea e profitabilă. Pe perioada verii, în fiecare zi cel puţin 100 de oameni o vizitează, iar în weekend numărul lor este de peste 500.