Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook. Ce spune despre relaţia cu William Brânză

Elena Udrea a transmis pe Facebook un nou mesaj prin care vrea să clarifice probleme legate de comunicarea din arest şi relaţia pe care o are cu William Brânză.
Romania TV
15 feb. 2015, 17:05
Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook. Ce spune despre relaţia cu William Brânză

Elena Udrea a scris în mesajulpostat pe pagina ei de Facebook că este „tocată sistematic în presă” şi „acest asalt asupra mea are ca rezultat creşterea presiunii asupra magistraţilor şi impunerea unei imagini publice de vinovăţie, care apoi se transformă în argumente pentru acuzatori”

Elena Udrea a ţinut să lămurească faptul că va respecta „toate condiţiile legale şi nu voi vorbi (cum nu am făcut-o nici până acum) în vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate în dosare”.

Fostul ministru a mai spus că postările de pe pagina ei de Facebook sunt făcute de echipa de comunicare şi sunt transmise prin intermediul telefonului, la care are acces zilnic, „în mod legal, precum toţi ceilalţi care se află în arest”.

Udrea a mai spus că în perioada următoare, va desemna un purtător de cuvânt „care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii”.

Elena Udrea a vorbit şi despre relaţia cu William Brânză, fostul ei coleg de partid şi avocat al fostului ei sot, Dorin Cocoş. 

„Am văzut că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între mine şi Dorin Cocoş. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brânză”, a ţinut să precizeze Elena Udrea.

Elena Udrea va afla zilele urmatoare dacă va fi eliberată din arest. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a stabilit pentru marți judecarea contestației depuse de fostul ministru față de arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft.

Duminica, Elena Udrea a fost vizitată în arest de avocatul Alexandru Chiciu, cel care o reprezintă în dosarul Microsoft. Sâmbătă, fosta şefă de la Turism a primit vizita avocatului William Brânză, despre care presa a scris că este avocatul lui Dorin Cocoş şi cel care o reprezintă pe Elena Udrea în dosarul privind organizarea Galei Bute. 

Elena Udrea a fost vizitată sâmbătă în arest de William Brânză. Pentru că era Valentine’s Day, avocatul i-a adus Elenei Udrea şi un buchet de flori.

De-a lungul timpului, William Brânză a fost un susţinător devotat al Elenei Udrea, iar la un moment dat a numit-o politicianul anului. 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Ce să nu pui niciodată în colivia perușului. Poate fi toxică pentru el
Capital.ro
Este lege pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Regula pe care NIMENI nu poate să o încalce
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Zodiile aflate în pragul dezastrelor personale. Despărțiri și divorțuri în 2024. 
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
TOP 50 vedete care au crezut că nu le vede nimeni, dar… Anna Lesko, Andreea Bălan și Gina Pistol au COMIS-O!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
Capital.ro
Obligație pentru românii care au copii. Justiția a dat verdictul. Ce nu pot face în propria casă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'