EXATLON 2. Cum arată în realitate toboganul care le-a făcut probleme concurenţilor la prima ediţie din sezonul 2 FOTO

Traseul turcoaz, care le-a facut atatea probleme concurentilor inca de la prima proba sportiva, este in realitate si mai impresionant decat pare la tv.

30 aug. 2018, 07:09

Exatlon 2 este mai greu decat Exatlon 1, mai ales daca ne referim la dificultatea traseelor, scrie stirilekanald.ro. Prima editie a celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show sportiv din lume a scos in fata concurentilor o serie de obstacole periculoase.

Citeşte şi EXATLON. What’s Up, SCANDAL MONSTRU în Republica Dominicană: „Dacă e, să ne batem!”

Faimosii si razboinicii au avut cel mai mult de „suferit” la toboganul-gigant. „Monstrul turcoaz” este cu adevarat infricosator pentru cei care nu sunt obisnuiti cu senzatiile tari sau cei care nu inoata foarte bine, insa concurentii si-au invins teama si si-au facut „botezul” la Exatlon.

In sezonul 2 Exatlon, traseele au un grad mai ridicat de dificultate si sunt mai lungi. In plus, criteriul de eliminare este unul exclusiv sporti, eliminandu-se metoda SMS-urilor din sezonul precedent. Asta inseamna in primul rand ca sportivii inscrisi in cursa pentru Exatlon trebuie sa fie in permanenta concentrati pe traseu si sa fie intr-o forma perfecta atat fizic cat si psihic. In final, cel mai bun va merge acasa cu marele premiu, in valoare de 100.000 euro.