Fiica lui Florin Salam, şantajată cu poze intime. Betty: Am făcut şi eu nişte greşeli, toată lumea le face

Fiica manelistului Florin Salam trece prin momente cumplite. Betty este şantajată cu poze în ipostaze intime. În urmă cu ceva timp, contul de Facebook, dar şi cel de pe telefon, i-au fost sparte de nişte hackeri, intrând în posesia unor fotografii ale cântăreţei în ipostaze mai intime. Fiica lui Salam vrea să apeleze la autorităţi. Fata de 15 ani are însă şi probleme la şcoală, unde a acumulat sute de absenţe, din cauza concertelor la care participă.

04 mai 2016, 15:24
Fiica lui Florin Salam, şantajată cu poze intime. Betty: Am făcut şi eu nişte greşeli, toată lumea le face

Fiica mai mare a lui Florin Salam trece prin momente grele. Un individ necunoscut a pus mâna pe mai multe imagini cu artista intime pe care le-a făcut publice. Potrivit cancan.ro, Betty susţine că îşi doreşte doar ca şantajistul, care în primă instanţă a vrut bani, iar acum s-a răzgândit, să fie prins de către autorităţi.

„Acest individ a pus mâna pe mai multe chestii personale din telefonul meu. Cred că e cineva care mă cunoaşte pentru că ştie lucruri despre mine care nu aveau cum să ajungă la un străin. Mi-a zis că nu am eu bani pentru el ci vrea să afle toată lumea cine sunt eu. Îmi doresc doar să aflu cine este atât. Tot ce îşi doreşte este să vadă toată lumea imaginile acelea cu mine. Am făcut şi eu nişte greşeli, toată lumea le face. Sunt convinsă că e un el. Mă voi duce la poliţie”, a spus Betty la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, contul de Facebook, dar şi cel de iCloud de pe telefon, i-au fost sparte de nişte hackeri, intrând în posesia unor fotografii ale cântăreţei în ipostaze mai intime.Fotografiile nu sunt chiar recente, sunt de doi, trei ani.