GIGI BECALI a pus-o la punct pe ANAMARIA PRODAN. Declaraţii DURE ale finanţatorului FCSB

Gigi Becali a reacţionat dur după ce Anamaria Prodan a declarat că finanţatorul roş-albaştrilor a delegat-o să le caute echipe mai multor jucători de la FCSB.

10 nov. 2017, 06:59
GIGI BECALI a pus-o la punct pe ANAMARIA PRODAN. Declaraţii DURE ale finanţatorului FCSB

Gigi Becali susține că lista cu numele jucătorilor care a apărut în presă nu e adevărată.

Gigi Becali a stabilit LISTA NEAGRĂ: „Am opt jucători!”. Cine pleacă de la FCSB

„Ana trebuie să înțeleagă că nu trebuie să se joace cu vorbele când vorbește despre Steaua. Daniel Benzar nu pleacă de la noi. Dică îl place foarte mult pe copil, nu l-aș fi dat vreodată. Artur Jorge nu va pleca nici el pentru că e luat împrumut. Dan Popescu nu e al nostru.

De Amorim e în lotul UEFA și are oferte din Coreea și Turcia. Pot să iau 500.000 de euro pe el. Am oferte și pentru Golofca din Coreea, dar eu încă cred în el și nu vreau să-l dau. Și de Achim ne putem ajuta.

E o aberație că-l dăm pe portarul Vlad. În primul rând nu vrea Dică să-l dăm. Eu l-am vrut portar titular pe Vlad, dar momentan nu vrea Dică. Vlad e un copil căruia îi dau 10.000 de euro, cum să-l dau?”, a declarat Gigi Becali.

Anamaria Prodan a dar de înţeles că FCSB a stabilit o listă a jucătorilor care vor pleca în iarnă, definitiv sau împrumut: Andrei Vlad (portar, 18 ani), Artur Jorge (fundaş, 23 de ani), Dan Popescu (fundaş, 29 de ani), Vlad Achim, (mijlocaş, 28 de ani), Daniel Benzar, (mijlocaş, 19 ani), Paul Szecui, (mijlocaş, 17 ani), William De Amorim (mijlocaş, 25 de ani) şi Cătălin Golofca (mijocaş, 27 de ani).