Grecia, în topul destinaţiilor pentru vacanţa de vară a românilor

Grecia a devenit anul acesta "noua Bulgarie" a românilor. 26.000 de români au ales deja să îşi petreacă vacanţa de vară în Grecia. Bulgaria a fost bătută de frumuseţea insulelor greceşti, dar şi de bugetul destinat unei astfel de vacanţe, care începe de la 250 de euro.

20 mai 2014, 08:04
Grecia, în topul destinaţiilor pentru vacanţa de vară a românilor

Când îşi aleg destinaţiile de vacanţă, românii caută cel mai bun raport calitate-preţ, potrivit România TV. Asta au intuit şi agenţiile de turism, care au venit cu venit cu oferte speciale, multe dintre acestea le preţuri scăzute.

VEZI ŞI: VEŞTI BUNE pentru români. Bugetarii ar putea primi TICHETE de VACANŢĂ

Astfel, spectacolul oferit de insulele greceşti poate fi admirat la preţuri accesibile. De exemplu, un sejur de 7 nopţi cu cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus şi transport cu avionul către Yakznthos, Creta, Corfu sau Rodos porneşte de la 258 de euro. Cine nu are o problemă cu mersul cu autocarul, face o economie serioasă, vacanţa putând să ajungă şi la 100 de euro.

Interesul crescut al turiştilor pentru insulele bătrânei Elade i-a făcut pe investitorii români să-şi dezvolte acolo afaceri, aşa încât să nu vă mire dacă, de exemplu, în Corfu ajungeţi la un hotel de patru stele, 100% românesc. Pe lângă Grecia, în topul preferinţelor românilor sunt, anul acesta, Turcia şi Spania.

CITEŞTE ŞI: România, printre cele mai căutate destinaţii de vacanţă ale spaniolilor