HOROSCOP. Astrologul vedetelor, profeţii pentru 2019. Berbecii sunt cuprinşi de temeri, Scorpionii termină brusc o relaţie

HOROSCOP. Noul an este privit de fiecare dată cu speranță și entuziasm, fiind vorba deste un nou calendar care se deschide cu oportunități nelimitate, scrie Daily Mail. Experta în astrologie, Kelli Fox, a vorbit despre ce pregătește noul an pentru fiecare zodie în parte.

08 ian. 2019, 10:23
HOROSCOP. Astrologul vedetelor, profeţii pentru 2019. Berbecii sunt cuprinşi de temeri, Scorpionii termină brusc o relaţie

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP Noul an va aduce cadouri unice și neobișnuite pentru Berbeci, dar și unele temeri. „Nu-ți fie frică să fii ambițios, în special atunci când ai de-a face cu critica – în timp ce o să dai înapoi, o să dezvolți abilități necesare pentru a face față oricărei provocări”, a spus Kelli Fox. „Vor apărea în viața ta oameni puternici și secretul este să lucrezi cu ei.”

Citeşte şi Doliu în lumea artistică din România. A făcut infarct şi a murit până la venirea SMURD

HOROSCOP Taur

HOROSCOP Taurii vor experimenta „schimbări considerabile la nivel personal”, potrivit expertei. „Este posibil să-ți ia ceva timp să te adaptezi, însă acest an este despre a îmbrățișa schimbările și de a privi către viitor.”, a mai spus Kelli.

HOROSCOP Gemeni

HOROSCOP După o perioadă nebună în 2018, noul an oferă Gemenilor posibilitatea de a se concentra pe aspirațiile pe termen lung și pe câștigurile potențiale. „Dacă vrei să investești în ceva, vei avea energia și inteligența de a atrage resursele”, spune Kelli.

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.