Iulia Albu: „O ador pe Carmen Iohannis”. Ce spune criticul de modă despre PRIMA DOAMNĂ

Iulia Albu a analizat ţinutele celor două soţii ale candidaţilor la prezidenţiale.

17 nov. 2014, 17:13

„Doamna Iohannis a citit, a luat aminte si a aplicat sfaturile pe care le-a primit dupa primul tur. Mai exact: „Doamna „Klaus Iohannis” (Carmen) a ales o tinuta optimista si decenta, chiar daca nu putem spune ca a alocat un buget modest pentru aceasta aparitie. ATENTIE! Niciodata, personajul secundar nu trebuie sa se evidentieze ca element de sine statator! Optiunea doamnei Iohannis de a purta o esarfa roz ne trimite cu gandul la Elena Udrea si nidecum la Klaus Iohannis! Mult mai potrivita ar fi fost o esarfa in nuante de albastru, geometrice, si un palton in locul acelei pufoaice, mai ales in contextul ciorapului de culoare a pielii. In acest fel, alegerea incaltamintei ar fi parut de o modestie demna de aplauze, evitand penibilul ce caracterizeaza imaginea prezenta. Expresia „in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie puternica” trebuie inteleasa mot a mot in jocul politic, lasand vanitatile personale la o parte. O prima doamna trebuie sa aiba in spate, in fata, in stanga si in dreapta, o echipa de specialisti in imagine si comunicare si cu asta am spus tot”, cam asa suna analiza semnata de catre mine.

Doamna Iohannis a inlocuit pufoaica cu paltonul si a ales de aceasta data exact esarfa albastra despre care vorbeam. Felicitari! O ador pe ACESTA Carmen Iohannis care se apropie cu pasi repezi de eleganta si rafinamentul unei veritabile prime doamne!

Despre Klaus Iohannis pot spune doar: IM-PE-CA-BIL! – nota cuplului: 10

Trecand in tabara rosie, lucrurile stau la fel ca in primul tur. Avem o Daciana Sarbu asortata cromatic perfect cu cravata sotului si… aceeasi flacara violet. se putea si mai bine insa per ansamblu nu remarc greseli majore.

Victor Ponta: PRE-VI-ZI-BIL -nota cuplului: 7.5„, a scris Iulia Albu pe blogul său.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis, DEZVĂLUIRI INEDITE despre viaţa sa: „Mi-am pus singur gresie şi faianţă”