Membrii formaţiei Carla’s Dreams, DEMASCAŢI DE RUŞI. Primarul oraşului Chişinău, reacţie dură: I-aţi scuipat în suflet

Primarul oraşului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a reacţionat pe pagina sa de Facebook, criticând gestul paparazzilor ruşi.

RomaniaTV.net
06 sept. 2016, 19:10

S-au lansat în 2012, însă nimeni nu le-a văzut adevărata faţă. Solistul, dar şi ceilalţi membri ai trupei Carla’s Dreams, cântă cu feţele pictate, cu ochelari şi cu o glugă generoasă pe cap. Presa de peste Prut le-a ştirbit însă secretul şi a dezvăluit identitatea lor. Cu toate că a stat separat de ceilalţi colegi, iar la orice intrare în vreo instituţie a refuzat să se legitimeze, folosind numele managerului pentru a reuşi să intre, acesta a fost în cele din urmă prins de fotografi.



Primarul capitalei Republicii Moldova, Dorin Chirtoacă, a criticat aspru acţiunea jurnaliştilor ruşi care au acţionat „ca nişte lepre”. Acesta i-a înjurat în limba engleză pentru acest gest: „Nu mă declar fan Carla’s Dreams, dar f**k off celor care susţin că i-au deconspirat identitatea!”.

Potrivit opiniei lui Chirtoacă, faptul că membrii formaţiei îşi ascundeau identitatea demontra modestie şi farmec: „Timp de 4 ani oricine ar fi dorit, în Republica Moldova sau în România, ar fi putea să-i faca asta (trupei, n.red). Dar nu a făcut-o. De ce? Pentru că de farmec nu te atingi. Dacă te atingi, îl distrugi (…) Carla’s Dreams a cucerit şi pentru că a găsit această nişă a anonimatului, prin care, apropo, a făcut să nu atragă toată gloria asupra propriei persoane. Ceea ce înseamna modestie”.

În acelaşi text publicat pe Facebook, primarul Chişinăului a susţinut că trupa s-a dus cu bună credinţă la emisiunile radiodifuzorilor ruşi, însă a fost tratată cu lipsă de respect: „El (solistul, n.red.) a venit la Moscova cu o piesă nouă în limba rusă. A vrut să fie politicos, să vă facă pe plac. Omul a fost de bun simţ. Voi ce aţi făcut? L-aţi dus pe la radiouri şi televiziuni, dar l-aţi şi plesnit, I-aţi scuipat în suflet”.

De asemenea a amintit de faptul că zilele trecute un prezentator TV din Rusia i-a spus solistului ca trupa lor cântă în limba „moldovenească”, acesta corectându-l şi spunându-i că, pe lângă rusă şi engleză, trupa lor cântă în limba română – „Şi v-aţi dat şi eroi pe deasupra. De ce, pentru că a spus că e limba română şi nu moldoveneasca pe care ne-aţi băgat-o pe gât din 1940 încoace, schimbându-i şi grafia din latină în chirilică? (…)”.

Acesta a considerat atitudinea jurnaliştilor ruşi ca fiind o dovadă de lipsă de respect, nu numai pentru artiştii de la Carla’s Dreams, ci faţă de Republica Moldova şi România, în general.

Carla’s Dreams a lansat marţi noul single „Imperfect”, compus si produs de baieti impreuna cu Alex Cotoi.

Videoclipului piesei „Imperfect” a fost filmat in Bucuresti in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru, echipa BR Films.

Mesajul piesei ajunge la fiecare dintre noi: oricat am fi de imperfecti, avem sufletul pereche undeva in aceasta lume si ne gasim jumatatea, iar iubirea adevarata trebuie sa invinga in fata prejudecatilor pe care societatea le creeaza.

„Pentru ca va iubim, pentru ca sunteti alaturi de noi. Multumim! V-am cuprins”, au spus cei de la Carla’s Dreams, extrem de recunoscatori fanilor pentru toata sustinerea de pana acum.

Saptamana trecuta, Carla’s Dreams a lansat „Треугольники” (Triunghiuri), piesa ce va fi inclusa pe albumul in limba rusa la care lucreaza, compusa de ei si produsa impreuna cu Alex Cotoi.

Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate.

Cele mai recente single-uri „Acele”, „Te Rog” si „Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.

Piesa „Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.

Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams au fost in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.

Piesa „Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 in Top Shazam Worldwide, devansand artisti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer.

„Sub Pielea Mea” de la Carla’s Dreams este in topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croatia, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria si Italia.

La finalul lunii septembrie, Carla’s Dreams va merge in turneu de promo in Franta si concerte in Dubai, precum si Romania, Rusia si Moldova.

Pe site-ul http://globalrecords.com/shop/carlas-dreams/, Carla’s Dreams are o linie de tricouri, hanorac si CD pentru fanii care isi doresc sa poarte produse cu insemnele trupei.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt.