Momente de groază într-un cartier bucureştean. O femeie s-a aruncat de la etaj, după ce şi-a incendiat casa

O femeie din Capitală a ajuns la spital de urgenţă după ce a fost găsită pe trotuar în faţa blocului în care locuieşte în stare foarte gravă. Din primele informaţii, ea a încercat să se sinucidă. Întâi a incendiat apartamentul şi apoi s-a aruncat de pe geam cu un pistol în mână. Vecinii au sunat la pompieri după ce au auzit o bubuitură puternică.

08 dec. 2015, 06:41
Momente de groază într-un cartier bucureştean. O femeie s-a aruncat de la etaj, după ce şi-a incendiat casa

O femeie de 33 de ani care locuia singură într-un apartament din Bucureşti s-a aruncat de la etaj după ce a incendiat locuinţa. Ea stătea cu chirie şi în ultima perioadă s-a plâns vecinilor că nu mai are din ce trăi. Ultima persoană care a vorbit cu ea este o femeie din bloc.

Vecina a povestit că tânăra i-a bătut la uşă şi a încercat să-i vândă nişte obiecte. La scurt timp s-a produs nenorocirea. Vecinii au auzit o bubuitură puternică şi au văzut apartamentul femeii în flăcări. Ei au sunat de urgenţă la 112.

„Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate să intervină pe bulevardul Gheorghe Şincai, la etajul trei din opt pentru o posibilă explozie urmată de incendiu. În interiorul apartamentului s-au găsit două recipiente cu lichid inflamabil”, a spus Adrian Marin, purtător de cuvânt ISU.

Din primele date, se pare că femeia şi-a incendiat casa, apoi s-a aruncat pe geam cu un pistol în mână. A supravieţuit căzăturii, dar a ajuns la spital în stare foarte gravă.

Potrivit România TV, in ultimele zile, femeia a împărţit toate bunurile pe care le deţinea în apartamentul închiriat locatarilor. Mai mult, luni seară ea a împrumutat bani de la administratorul acestui bloc spunând că nu mai are ce mânca.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu femeia.