SCANDAL: Doi bărbaţi au sărit la bătaie pentru Andreea Mantea

Se luptă pentru inima aceleaşi femei şi cu greu rezistă sub acelaşi acoperiş. Tensiunea a atins cote maxime la "Burlăciţa".

19 iun. 2014, 19:30

În cursa pentru inima Andreei Mantea, în sezonul 2 „Burlăciţa” au mai rămas 11 concurenţi, iar orgoliul lor masculin îi fac uneori să aibă reacţii neaşteptate. Radu Rus şi Tiberiu Ioniţă au avut primul conflict ce mai avea puţin şi ducea la violenţă. Cei doi au vorbit extrem de urât unul la adresa celuilalt. Cei doi s-au luat la ceartă în bucătărie, fără un motiv anume. S-au jignit şi aproape că au sărit unul pe celălalt. Din fericire, restul concurenţilor s-au au intervenit la timp.

Eliminarea de săptămâna trecută  de la „Burlăciţa” a marcat-o foarte tare pe Andreea Mantea. La final, în culise, aceasta a plâns alături de cel pe care nu şi l-a mai dorit lângă el.

Andreea Mantea, după ce a încercat ulterior să se apropie de Cătălin, a considerat că nu este potrivit pentru ea. Acesta a fost primul eliminat din sezonul 2 „Burlăciţa”. Deşi decizia era luată deja, Andreea a regretat că nu s-a apropiat mai mult de Cătălin, că nu l-a cunoscut aşa cum era el cu adevărat.

După ce filmările s-au terminat, Andreea a descoperit un alt Cătălin, unul care ar fi putut să-i stea alături. Decizia luat mult prea uşor, dar şi faptul că fostul pretendent nu s-a deschis în faţa ei au făcut-o pe Andreea să plângă, încă de la prima eliminare din sezonul 2 „Burlăciţa”.

Andreea Mantea nu a vrut să-i mai acorde o şansă şi speră ca restul concurenţilor să nu facă aceeaşi greşeală ca a lui Cătălin.