Te cunosc de undeva. Cât va mai lipsi Andreea Bălan, proaspătă mămică, de la masa juriului

Andreea Bălan trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. A devenit mămică de curând, iar rolul de mamă pare să i se potrivescă mai ceva ca o mănuşă. Ei bine, se pare că vedeta nu vrea să-şi neglijeze nici fanii, aşa că a făcut publică o mărturisire-surpriză pe un cont de socializare.

20 oct. 2016, 11:48
Te cunosc de undeva. Cât va mai lipsi Andreea Bălan, proaspătă mămică, de la masa juriului

Iubita lui George Burcea a anunţat printr-un mesaj că de săptămâna viitoare va merge din nou în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde îşi va relua rolul de jurat, scrie spynews.ro.

„Antena 1, mereu aproape, pe blocuri şi autobuze. Săptămâna viitoare reiau filmările la Te cunosc de undeva”, a scris iubita lui George Burcea pe Facebook.

Citeşte şi Andreea Bălan, prima fotografie sexy după ce a născut

Coregrafa Dana Luca face parte de patru ani de zile din echipa „Te cunosc de undeva!”, timp în care a pregătit pe partea de coregrafie toți concurenții show-ului și a realizat toate coregrafiile acestora și pe cele ale baletului emisiunii.

Andreea Bălan şi George Burcea au devenit părinţi pentru prima dată în urmă cu aproape două săptămâni. Ella a venit pe lume pe 9 octombrie.