Una caldă, una rece. Cezar Ouatu a dat pe spate juriul X Factor UK în a doua etapă a concursului, dar a spus că este din Italia VIDEO

Cezar Ouatu a fost aplaudat la scenă deschisă, în prima etapă a X Factor UK. Contratenorul i-a supărat pe unii români, însă, pentru că le-a spus juraților Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson că s-a născut în România, dar e din Italia. Deși Ouatu a spus public că nu i-a fost rușine cu naționalitatea sa, în a doua parte a show-ului a spus răspicat că este din Italia.

01 oct. 2018, 11:26
Una caldă, una rece. Cezar Ouatu a dat pe spate juriul X Factor UK în a doua etapă a concursului, dar a spus că este din Italia VIDEO

„Bună, numele meu este Cezar Ouatu. Am 38 de ani și sunt din Italia”, le-a spus Cezar Ouatu juraților, în a doua parte a show-ului X Factor UK, scrie cancan.ro. Şi de această dată, cei patru membri ai juriului, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson, au apreciat prestația artistului.

Citeşte şi Iulia Albu, REACŢIE CATEGORICĂ despre apariţia lui Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie

„Ai captivat toată atenţia şi de această dată. A fost absolut uimitor. Foarte, foarte bine”, i-a spus Louis Tomlinson lui Cezar Ouatu. La sfârșitul prestației, artistul a căzut în genunchi și a mulțumit publicului care l-a aplaudat minute în șir.