X FACTOR 2014. Ăsta e HITUL anului: „Frăţică, dă-mi o bucăţică”, imnul RAP al MĂMĂLIGII – VIDEO

X FACTOR 2014. "Kapushon" a făcut spectacol în toată regula pe scena X Factor, ridicând-o în picioare pe Delia şi făcându-i pe Bănică şi Brenciu să-l asculte cu gura căscată de uimire, chiar dacă nu sunt mari fani ai genului hip-hop.

RomaniaTV.net
03 oct. 2014, 20:23
X FACTOR 2014. Ăsta e HITUL anului: „Frăţică, dă-mi o bucăţică”, imnul RAP al MĂMĂLIGII – VIDEO

X FACTOR 3 OCTOMBRIE. Marin Creţu, aka Kapushon, a adus un super-hit pe scena X Factor. „Frăţică, dă-mi o bucăţică” a creat isterie în rândul publicului şi dependenţă în tabăra juraţilor.

În ciuda numelui piesei, care i-a făcut pe juraţi să bufnească în râs, şi a prezenţei scenice nu chiar promiţătoare, Kapushon, un concurent din Republica Moldova, s-a bucurat de un succes enorm.

Frăţică, dă-mi o bucăţică„, compoziţie proprie a lui Marin Creţu, este un imn rap al mămăligii şi cu siguranţă va câştiga o mulţime de fani. Piesa a devenit hit pe YouTube la sfârşitul anului trecut

VIDEO AICI

X FACTOR LIVE 3 OCTOMBRIE 2014 – Cel de-al treilea episod al super show-ului „X Factor”, difuzat vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1 aduce în faţa celor trei juraţi – diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică o mulţime de concurenţi, uniţi de o pasiune comună, muzica, şi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii pe scena „X Factor”, se arată pe site-ul emisiunii..

Emisiunea X FACTOR – sezonul 4 din data de 3 octombrie 2014 poate fi urmărită în direct la TV Antena 1 și pe internet, pe Antena PLAY Mai mult decât atât, din 19 septembrie, vezi sezonul 4 X Factor în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay – în fiecare vineri, de la ora 10:00.

X FACTOR LIVE 3 OCTOMBRIE 2014   – Printre aceştia şi o tânără de 18 ani, sosită tocmai din Chişinău pentru a le demonstra juraţulor că are factorul X. Piesa pe care Diana şi-a ales-o pentru a-i impresiona pe juraţi este una din repertoriul Oanei Sârbu, moment în care rock-starul Bănică a vrut să îi facă o surpriză bunei sale prietene: „Dacă nu îţi sporesc emoţiile, am să o sun acum pe Oana, să te asculte şi ea!”.

X FACTOR LIVE 3 OCTOMBRIE 2014 – Bineînţeles, colegul său de juriu, Horia, pus pe şotii, şi-a pregătit şi el telefonul, ca în cazul în care Oana nu va răspunde, să încerce şi el să o sune. Spre sfârşitul reprezentaţiei tinerei, artista a răspuns, însă apelului lui Horia Brenciu. „Oana Sârbu a pus mâna pe telefon şi a văzut că o sunaseră în acelaşi timp şi Brenciu şi Bănică. Trebuie să fi fost cea mai fericită femeie de pe pământ. Dar ce a ales ea? M-a ales pe mine!”, a povestit râzând showmanul Brenciu, care a continuat: „Cu el a fost în film, cu mine în realitate!”.

X FACTOR LIVE 3 OCTOMBRIE 2014  – Ce i-a răspuns rock-starul Bănică lui Horia, dar şi momentul Dianei pe scena „X Factor” vor putea fi urmărite vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

X FACTOR: CINE SUNT ŞI CE AU FĂCUT ÎN ULTIMII CINCI ANI JURAŢII

Cei mai spectaculoşi juraţi – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică pornesc vineri seară spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi, pentru ca la final, în urma votului publicului, doar unul dintre aceaştia să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Frumoasă, sexy, talentată, ea recunoaşte un concurent cu factorul X dintr-o singură privire, diva Delia Matache e mai nerăbdătoare ca oricând să înceapă marea competiţie: „Am colegi noi anul ăsta şi vreau să îi văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat X Factor anul trecut!”, a ameninţat artista.

A scos până acum 15 albume şi a susţinut sute de concerte. Ştie mai bine ca oricine cum trebuie să sune un hit şi nimeni nu ar putea să spună mai bine decât el , Ştefan, the rockstar Bănică. „Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am fost niciodată jurat. Întrebi dacă îmi e teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu e extraordinar. Şi o să fie. O să fie mai mult decât voce!”, a povestit juratul.

E omul care nu ştie ce înseamnă monotonia, gata întotdeauna să cânte, să danseze, pregătit să facă spectacol, showmanul Hora Brenciu. „Stimaţi telespectatori, o să alerg prin sală, n-o să stau. Da, o să învârt toate scaunele şi o să rup toate barierele. Vine X Factor, e nebunie, e cel mai tare spectacol”, anunţă Horia Brenciu.

Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele show-ului – un backstage care depăşeşte cu mult orice închipuire şi căruia în acest an i s-a alăturat şi Florin Ristei. Au la îndemânã un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare şi multe alte nebunii. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

Palatul Copiilor din Capitalã s-a dovedit neîncãpãtor pentru sutele de concurenţi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii în faţa juriului. Pe parcursul a zece zile, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică au avut misiunea dificilă de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanţi care s-au prezentat la preselectii.