X FACTOR 2016. Cei patru juraţi şi-au ales concurenţii pentru galele LIVE. Cine crezi că va fi câştigător?

X FACTOR. Raul Eregep, 3 O'Clock, Apollo, Loredana Anghelache, Olga Verbiţchi, Emilian Nechifor, Izabela Simion şi Marcel Roşca merg în galele live ale sezonului 2016 al show-ului X Factor.

RomaniaTV.net
02 dec. 2016, 21:13
X FACTOR 2016. Cei patru juraţi şi-au ales concurenţii pentru galele LIVE. Cine crezi că va fi câştigător?

X FACTOR 2016. Fiecare mentor a avut de ales doi din patru concurenţi pe care i-au ales în bootcamp. Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams au avut nevoie să-şi asculte toţi cei patru concurenţi pentru a putea lua deciziile, în timp ce Delia şi Horia Brenciu au fost mult mai hotărâţi, ajutaţi şi de prestaţiile concurenţilor. Celor opt concurenţi aleşi după dueluri li se va alătura în galele live încă unul votat de public de la începutul concursului până acum.

Grupurile lui Ştefan Bănică Jr. – Oscar și Miruna, Estera și Rebecca, 3 O’Clock și Doredos, fetele lui Carla’s Dreams – Olga Verbițchi, Miruna Pânzaru, Izabela Simion şi Enrica Tara, maturii lui Horia Brenciu – Loredana Anghelache, Monica Prodea, Cezar Dometi și Marcel Roșca, şi cei patru băieţi aleşi de Delia – Alex Mladin, Eregep Raul, Emilian Nechifor şi Johnny Bădulescu s-au duelat doi câte doi, aşa cum au decis mentorii, pe scena X Factor.

X FACTOR GRUPURI. Ştefan Bănică merge mai departe cu 3 O’Clock şi Apollo. Ştefan Bănică a avut de luat o decizie destul de grea, în ceea ce priveşte trupele, dar în final a ales chimia fetelor de la 3 O’Clock, care au venit pe scenă cu piesa „Candyman”, şi pe puştii de la Apollo, Oscar și Miruna, care au fost fără îndoială favoriţii publicului prezent în sală la dueluri.

„A fost o decizie foarte logică”, a apreciat Horia Brenciu.

X FACTOR FETE. Carla’s Dreams a luat decizii surpriză, contrazicând predicţiile dinaintea duelurilor. Dar nu i-a fost deloc uşor. Olga Verbițchi, Miruna Pânzaru, Izabela Simion şi Enrica Tara au reuşit să treacă de Bootcamp şi să ajungă la Dueluri. Carla’s Dreams s-a tot lăudat cu ele ca fiind „fetele mele”, dar acestea i-au făcut viaţa foarte grea când a trebuit să aleagă. Olga a cântat „Chandelier” şi deşi la repetiţii nu i-a ieşit, a fost concurenta pe care lui Carla’s Dreams a trimis-o prima în LIVE-uri.

„Olga a câştigat duelul cu toate, nu cu Miruna”, a spus Carla’s Dreams, înainte de a o trimite în galele live şi pe Izabela, care a emoţionat cu iesa „Jealous”, de la Labirinth.

X FACTOR BĂIEŢI. Delia şi-a ales mai uşor concurenţii din gale. Primul duel a fost cel dintre Raul, care a interpretat piesa „A Change is Gonna Come” a lui Sam Cooke, în timp ce Alex a ales piesa „Don’t Let the Sun Go Down on Me”, a cântăreţului Elton John. Deşi Alex a arătat din nou o evoluţie faţă de prestaţiile precedente, Delia l-a ales pe Raul: „Vreau să câştig acest concurs, mi-am propus treaba asta. Am să rămân cu Raul”.

Dintre ceilalţi doi duelişti, Johnny Băduescu şi Emilian Nechifor, Delia l-a ales pe cel de-al doilea, pe care l-a prezentat drept „câştigătorul X Factor”.

X FACTOR GRUPA +24. Horia Brenciu a trimis-o prima în galele live pe Loredana Anghelache, care a cântat la duel „Iubirea schimbă tot”, a Andrei, în timp ce rivala ei, Monica, a ales piesa „Back to Black”, de la Amy Winehouse. Niciuna nu l-a impresionat peste măsură pe Horia Brenciu: „Nu aţi fost în ziua voastră cea mai bună. Cele mai bune interpretări au fost în Bootcamp. Mona, tu ai ajuns aici pentru vocea ta. Ai o voce pentru radio, clar. Te recunos din prima. Tu ai ajuns aici, draga mea Loredana, pentru că ai un patos extraordinar, pe care nu l-am văzut în această seară deloc. Trebuie să rămână unul în final. Vrem, nu vrem, trebuie să facem alegerea. Merg mai departe în galele finale cu Loredana Anghelache”.

Ultimul concurent trimis în galele live a fost ales dintre Cezar Dometi, care a venit la duel cu „Caruso”, şi Marcel Roşca, intrat în luptă cu piesa „Cât de frumoasă eşti” a lui Mihai Trăistariu. „Pentru că vreau performanţă şi pentru că vreau să ating la X Factor piese pe care nu le-am atins niciodată voi merge mai departe cu unul dintre voi”, s-a jucat Brenciu cu emoţiile concurenţilor. „Voi merge mai departe cu un tip senzaţional”, a continuat juratul, înainte de a anunţa că merge mai departe cu Marcel Roşca.