X FACTOR BOOTCAMP. Carla’s Dreams a scos untul din grupa de fete. Uite ce le-a făcut în „cantonament”

X FACTOR 2016. Carla's Dreams, "juniorul" juriului X Factor 2016 a primit în acest sezon grupa de fete. În Bootcamp a avut misiunea de a pregăti 10 cântăreţe în devenire, dintre care a ales doar 4 pentru galele live. Fetele s-au bucurat că au ajuns pe mâna celui mai misterios membru al juriului, însă singurul secret pe care au reuşit să-l afle despre el a fost că este foarte exigent şi pretenţios. Cum s-a desfăşurat "cantonamentul" şi pe cine a ales solistul Carla's Dreams pentru gale live, aflaţi vineri seară, la 20.30.

RomaniaTV.net
25 nov. 2016, 14:28
X FACTOR BOOTCAMP. Carla’s Dreams a scos untul din grupa de fete. Uite ce le-a făcut în „cantonament”

UPDATE: La finalul serii, după decizii neașteptate, Carla’s Dreams a anunțat numele celor 4 cu care merge mai departe: Olga Verbițchi se va duela cu Miruna Pânzaru, iar Izabela Simion cu italianca Enrica Tara. Ele sunt cele patru care au încheiat seara la „X Factor” cu zâmbetul pe buze și bucuria că sunt cu un pas mai aproape de Galele LIVE.

Pentru basarabeanca Olga Verbițchi seara a fost de-a dreptul copleșitoare. Nu numai că a intrat ultima pe scenă, dar la finalul momentul ei Carla’s Dreams i-a spus că va rămâne în concurs și că pentru ea trebuie să elimine pe cineva. Iar cea eliminată a fost Anastasia, cea mai bună prietenă a ei din concurs. Cu lacrimi în ochi, puștoaica de 14 ani care a electrizat cu vocea ei pe toți s-a așezat pe mult visatul scaun și aproape că nu a mai avut nicio reacție: nu știa dacă să se bucure pentru ea sau să plângă pentru prietena ei.

X FACTOR BOOTCAMP. Când au urcat pentru prima oară pe scena de la X Factor, toate fetele sperau să ajungă să-l cunoască și să-i afle secretele lui Carla’s Dreams. Zece dintre ele au şi ajuns în grupa pe care o coordonează, dar au aflat că, pe cât este de misterios şi special, pe atât de dur şi exigent este solistul „mascaţilor” de la Carla’s Dreams.

X FACTOR 2016. Carla’s Dreams nu este surprinzător doar ca artist, ci şi ca mentor. Așa se face că acesta va uimi când îi va spune unei concurente să se noteze singură și el va face întocmai ce dorește ea sau când va trimite acasă o voce puternică, spre surprinderea colegelor de echipă.

X FACTOR BOOTCAMP. Andreea Alupei, Alexandra Tănăsoiu, Anastasia Jantic, Izabela Simion, Miruna Pânzaru, Olga Verbițchi, Lizuca Bigu, Alexandra Sirghi, Letiția Roman și Enrica Tara sunt cele 10 concurente care intră în aceeași grupă, dar în același timp în lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului. Fiecare e sigură pe ea, dar are și emoții pentru că mentorul lor este imprevizibil și nimeni nu știe ce strategie are în minte atunci când decide cine merge mai departe și cine pleacă. Numai 4 dintre ele vor rămâne la final pe scaunele dedicate Duelurilor, alături de cel mai misterios jurat X Factor.