X Factor 2020. Concurenţii care au intrat în Semifinală

X Factor 2020. Sezonul 9 al concursului de talente se apropie cu paşi repezi. În etapa duelurilor, care este cea mai grea pentru juraţi, mentorii s-au întâlnit cu grupele lor și au repetat, iar concurenții cei mai buni au fost votaţi să meargă în Semifinală.

11 dec. 2020, 10:43
X Factor 2020. Concurenţii care au intrat în Semifinală
X Factor 2020. Concurenţii care au intrat în Semifinală

X Factor 2020. Cei care au intrat în Semifinală, se vor revedea în marea confruntare, la finalul căreia doar un concurent din fiecare grupă va trece mai departe în marea finală, care va avea lor vineri, 18 decembrie, potrivit A1.ro.

X Factor 2020. Semifinaliştii din echipa Loredanei

Loredana a ajuns în etapa duelurilor cu Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren. Potrivit regulamentului, din păcate, unul dintre ei trebuie să părăsească show-ul, iar asta a decis mentorul.

Citeşte şi: Emoții uriașe la X Factor! Naomi, iubita lui Florin Ristei, eliminată din concurs. Reacția incredibilă a artistului: „O luam de nevastă”

Loren Eden a venit extrem de pregătit, interpretarea sa în trei limbi a fost o încântarea pentru mentorul său. Dintre Iulian Selea și Loren Eden, Loredana l-a ales pe Iulian Selea, iar Loren Eden a părăsit X Factor.

X Factor 2020. Semifinaliştii din echipa lui Ştefan Bănica Jr.

Ștefan Bănică a intrat în etapa duelurilor cu Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Serenada Sîrghi. Juratul X Factor și-a pregătit concurentele pentru etapa Duelurilor, nu numai din punct de vedere muzical, ci și din punct de vedere psihic.

Prima concurentă salvată de Ștefan Bănică și care merge mai departe în concurs este Alexandra Serenada Sîrghi.

Dintre Andrada Precup și Ioana Ardelean, juratul a ales-o pe Andrada Precup, iar Ioana Ardelean a părăsit competiția.

X Factor 2020. Semifinaliştii din echipa lui Florin Ristei

Florin Ristei a ajuns în etapa Duelurilor cu Tiny Tigers, Diana și Ioana Conta și Super 4, dar a avut de făcut o alegere dificilă.

Băieții de la Super 4 au fost prima alegere a mentorului pentru a merge în etapa următoare a show-ului și anume în Semifinală.

Dintre Tiny Tigers și gemenele Conta, Florin Ristei a ales să renuțe la gemenele Conta: „Sunt foarte introvertite, iar lucrul acesta le-a dăunat și pe scenă. Le-a apăsat mult semifinala asta și le-a făcut să nici nu cânte atât de bine.

Citeşte şi: X FACTOR 2020. Tânăra care l-a făcut pe Ștefan Bănică JR să plângă. ”Trebuie să câștigi”

X Factor 2020. Semifinaliştii din echipa Deliei

În etapa duelurilor, Delia a ajuns cu Alina Dincă, Kalon Rae și Sonia Mosca. Cea din urmă a fost prima salvată din echipa Deliei.

Dintre Alina și Kalon, în categoria mixt peste 24 de ani, a rămas Alina Dincă și a ieșit din competiția X Factor Kalon Rae.

Delia: „Kalon a fost pastila efervescentă într-un ocean, nu un pahar, dar eu am ales în funcție de prestație.