X FACTOR 2020. Tânăra care l-a făcut pe Ștefan Bănică JR să plângă. ”Trebuie să câștigi”

În această seară a fost rândul fetelor din echipa lui Ștefan Bănică JR să demonstreze că merită să facă încă un pas către marele premiu. În etapa următoare se vor duela cele mai bune voci.

27 nov. 2020, 23:58
X FACTOR 2020. Tânăra care l-a făcut pe  Ștefan Bănică JR să plângă. ”Trebuie să câștigi”

X FACTOR 2020. Ștefan Bănică JR s-a lăsat copleșit de emoții după interpretarea uneia dintre fetele pe care le are în echipă. Cântărețul nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Citește și: Juriul de la X Factor a rămas fără cuvinte când a auzit povestea lui de viaţă: „La 20 de ani am avut cancer în stadiul 4”

Ștefan Bănică a trebuit să ia o decizie dificilă în ediția aceasta a emisiunii X Factor. Din cele 10 tinere ajunse în etapa de Bootcamp doar 3 au trecut în următoarea etapă. Cele care și-au asigurat prezența la „Dueluri” sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup și Alexandra Sîrghi.

O concurentă a reușit să smulgă ropote de aplauze de la public, dar și lacrimi din partea lui Ștefan Bănică JR. Este vorba despre o concurentă cu probleme de vedere și cu o voce angelică. Andrada Precup, de doar 16 ani, a interpretat, cu sensibilitate, melodia „Lie, ciocârlie”, iar reacțiile celor patru jurați a fost una pe măsură.

X FACTOR 2020. Florin Ristei s-a declarat fascinat de vocea tinerei și a subliniat că modul în care a cântat l-a făcut să simtă fiori pe șira spinării. „Eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”, a spus Ristei.

„Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte”, a concluzionat Ștefan Bănică JR.

Silvia Mitrache, surpriză la X Factor. A cântat pentru părinţii lui Ştefan Bănică Jr.

Silvia Mitrache, o româncă stabilită în Italia, este o adevărată surpriză, nu doar pentru public, cât şi pentru juriul de la X Factor. Femeia mărturiseşte că a urcat pe scenă în trecut și alături de nume mari din România, dar şi că a avut ocazia să cânte pentru părinţii lui Ştefan Bănică Jr.

Silvia Mitrache, surpriză la X Factor. Silvia Mitrache este din Craiova, însă trăieşte în Italia de 30 de ani. Îndrăgostită de muzică, a cântat în Franța, în Germania, dar și în România, alături de nume mari, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea.