X FACTOR: BRUIAJ a reuşit imposibilul! Să sensibilizeze juriul X Factor pe RAP

X FACTOR: Alex Mațaev merge direct în semifinale! Florin Ristei a fost salvat salvat, iar Oana Muntean, eliminată.

RomaniaTV.net
08 dec. 2013, 23:20

X FACTOR: Gala trecută, i-au bruiat toți. Acum, Eliza și Rareș vor să bruieze publicul cu propriile versuri, scrise cu gândul la persoanele dragi, pierdute înainte de timp. I’ll be missing you…

Trupa lui Cheloo a reușit imposiblul în gala vocilor celebre. Cei doi au făcut rap mizând pe emoție, durere și dor după persoanele dragi, a căror viațî a luat sfârșit înainte de vreme. Eliza a dedicat melodia lui Puff Daddy, „I’ll be missing you”, fratelui său, iar versurile răvășitoare nu au lăsat juriul indiferent.

X FACTOR: Salvați: Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș. Florena Țicu- Șandro, eliminată!

Gala trecută, Mădălina a intrat la duel. Acum, publicul a cruțat-o iar Bogdan și Florena s-au înfruntat pentru un loc în semi-finală

Florena a ales o piesă mai puțin cunoscută de la Adele, Bogdan a preferat o melodie semnată Michael Buble. Deși Adele este una din cântărețele mai puțin preferate de Cheloo, juratul a declarat că el ar merge în semi-finală cu Florena. Delia l-a preferat pe Bogdan. În ultimă instanță, Dan Bittman, mentorul lor, a trebuit să renunțe la un concurent.

În ciuda faptului că o consideră pe Florena capabilă să facă istorie în America, Bittman a eliminat-o pe Florena. Concursul continuă pentru Bogdan!

X FACTOR: Tudor Turcu, marele câștigător al sezonului 2 X Factor, a revenit la X Factor! Și nu oricum, ci cu o piesă nou-nouță, pentru care a filmat și un videoclip, „Nu minți”!

X FACTOR: Cu cât ne apropiem de finală, cu atât devin mai buni concurenții și eliminările, mai grele. Publicul a decis ca Alex Mațaev să meargă în semifinală, iar Florin și Oana au intrat la duel. Delia a luat decizia finală.

Ambii au mizat pe melodii grele – Oana, pe o piesă a lui Amy Winehouse, Florin, pe melodia celor de la Boyz II Men. Pentru Cheloo, lucrurile au fost clare: „Dacă X Factor ar fi șah sau politică, aș alege Oana. Dar e vorba despre muzică, deci Ristei”. Bittman a ales, la rândul său: „Domnul a luptat mai mult”.

În final, însă, votul Deliei a contat. Iar jurata a ales: Florin Ristei merge mai departe!

X FACTOR:  Bittman ar vrea să facă carieră în America, Florena susține că are un viitor în România. Oricare ar fi adevărul, cert e că micuța are un potențial uriaș.

În a treia gală live, adolescenta a demonstrat că poate face impresie și pe piese energice. Dacă drumul ei spre finală a început cu Alicia Keys, acum continuă cu „We found love” a divei absolute, Rihanna!