X FACTOR LIVE 10 octombrie: Povestea tragică a Alexandrei l-a cucerit pe Bănică jr

X FACTOR LIVE 10 octombrie în această seară la Antena 1

RomaniaTV.net
10 oct. 2014, 14:47
X FACTOR LIVE 10 octombrie: Povestea tragică a Alexandrei l-a cucerit pe Bănică jr

X FACTOR LIVE: Pare o femeie puternică, dar e atât de sensibilă. Cu o voce superbă, unică, Alexandra Crişan a reuşit să-i cucerească pe cei trei juraţi.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO – Emisiunea X FACTOR – sezonul 4 din data de 10 octombrie 2014 poate fi urmărită în direct la TV Antena 1 și pe internet, pe Antena PLAY Mai mult decât atât, din 19 septembrie, vezi sezonul 4 X Factor în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay – în fiecare vineri, de la ora 10:00.

A venit la X Factor datorită prietenilor. Au tot bătut-o la cap să încerce, pentru că merită. “Am ajuns aici după foarte multe certuri cu prietenii mei, pentru că îmi spuneau că nu fac nimic cu viaţa mea. La un moment dat, m-am hotărât să încerc şi eu.” Şi a făcut foarte bine, pentru că a oferit un moment special pe scena X Factor!

Dar staţi să-i ascultaţi povestea! Iubeşte muzica de când era mică. Simte că s-a născut să fie artistă, dar o tragedie din familie a făcut-o să renunţe la visul său. “Am dorit să urmez un vis de-al tatălui meu. A murit când aveam 13 ani şi şi-a dorit ca eu şi sora mea să devenim notari”, povesteşte Alexandra. Are un nod în gât, iar lacrimile stau să cadă pe obraz.

“Am renunţat la muzică pentru o perioadă destul de mare de timp. Dar ceva din mine încă mai încearcă să se agaţe de muzică. Am să cânt gândindu-mă la tata”, spune Alexandra. Şi începe show-ul!

A ales super hitul “Purple rain”, al lui Prince. Grea piesa, dar s-a descurcat de minune, iar publicul a rămas fără cuvinte. “Trebuie să laşi hârţoagele alea dracului! Ai un timbru extraordinar, ai forţă, ai senzualitate în voce. Alexandra, apucă-te serios de muzică!”, a sărit Ştefan Bănică.

“Tatăl tău ar fi fost foarte mândru să te audă acum şi cred că ar fi simţit că asta e ce trebuie să faci tu. Ai fost senzaţională. M-ai cucerit pe deplin”, a spus Delia.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO – Aproape 5.000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO – Emisiunea X FACTOR – sezonul 4 din data de 10 octombrie 2014 poate fi urmărită în direct la TV Antena 1 și pe internet, pe Antena PLAY Mai mult decât atât, din 19 septembrie, vezi sezonul 4 X Factor în AVANPREMIERĂ pe AntenaPlay – în fiecare vineri, de la ora 10:00.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO – Vârsta sau stilul muzical nu a fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, oameni cunoscuţi sau mai puţini cunoscuţi, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă.

X FACTOR 10 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO – SURPRIZĂ DE PROPORŢII LA X FACTOR! OANA ZĂVORANU, PRINTRE CONCURENŢI?

Printre aceştia şi o concurentă care i-a făcut pe juraţi să se întrebe dacă nu cumva în faţa lor este Oana Zăvoranu, asemănarea dintre jurista de 32 de ani din Bucureşti şi Oana fiind una izbitoare. Corina îşi doreşte de mai bine de 15 ani să participe la un concurs, dar abia anul acesta şi-a găsit curajul necesar. Deşi a terminat liceul de muzică „Dinu Lipatti” din Piteşti, nu a urmat Conservatorul, ci Dreptul, dar în sufletul ei a rămas mereu dorinţa de a cânta. Dacă a reuşit sau nu Corina să îi impresioneze pe cei trei juraţi, rămâne de văzut în cel mai nou episod al super show-ului, difuzat vineri, 10 octombrie, de la 20:30, la Antena 1.

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al patrulea episod al show-ului „X Factor”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

O mulţime de tineri talentaţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, iar unii dintre aceştia realizând lucruri de necrezut într-un show cum este X Factor. Printre ei şi Soria Rostaş, o concurentă de doar 14 ani, din Oradea, care a reuşit să facă un duet cu showmanul Brenciu. Sorina l-a cucerit iremediabil pe Horia: „Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-a rascolit amintiri, sentimente…”, a mărturisit juratul X Factor.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO – Sorina provine dintr-o familie frumoasă şi are o poveste de viaţă extraordinară. Părinţii ei au înfiinţat un azil de bătrâni şi îşi dedică tot timpul îngrijirii acestora. Sorina e şi ea foarte implicată şi spune mândră că are nu mai puţin de 13 bunici. Micuţa a mărturisit că îl place mult pe Horia şi ascultă foarte des piesa lui, „Vocea ta”, iar juratul „X Factor” a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile.

sorina rostas la x factor

Sorina Rostas la X Factor/ Sursa foto: http://xfactor.a1.ro

X FACTOR 10 OCTOMBRIE 2014 ONLINE VIDEO –DIVA DELIA, CUCERITĂ DE UN “LEGUMAR”! L-A PUS CHIAR SĂ-ŞI DEA TRICOUL JOS

Emoţiile puternice şi trăirile extraordinare sunt doar câteva dintre sentimentele care îi încearcă pe concurenţii X Factor atunci când se află în faţa divei Delia, a showmanului Brenciu şi a rock-starului Bănică şi nu de puţine ori se întâmplă ca acestea să treacă şi în rândul juraţilor. I s-a întâmplat chiar Deliei, în episodul difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1, când pe scena concursului s-a prezentat un tânăr de 21 de ani, din Iaşi.

X Factor 10 octombrie 2014 ONLINE VIDEO – De profesie vânzător de legume-fructe, Florin le-a mărturisit juraţilor că „X Factor” este pentru el singura portiţă pentru a face ce îşi doreşte cu adevărat. Pe Delia a cucerit-o de la prima privire şi de aici până la a-l pune să-şi scoată tricoul, pentru a-i vedea mai bine tatuajul de pe piept, a mai fost doar un singur pas. Ba mai mult, jurata „X Factor” i-a dat tânărului şi un pupic, de încurajare. Cât a contat acesta şi dacă a reuşit Florin să câştige voturile tuturor juraţilor, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, difuzat la Antena 1.