X FACTOR LIVE. Delia, RĂSFĂŢATĂ de un concurent în timpul audiţiei. Surprize mari pe scenă

X FACTOR 2016. Surprizele pentru jurați nu se opresc niciodată la audițiile X FACTOR. Aflați în căutarea celor mai buni concurenți cu care să își formeze grupele, jurații au parte și de momente la care nu se așteaptă.

RomaniaTV.net
14 oct. 2016, 11:55
X FACTOR LIVE. Delia, RĂSFĂŢATĂ de un concurent în timpul audiţiei. Surprize mari pe scenă

X FACTOR LIVE. Un concurent care a venit să le demonstreze juraţilor Delia, Horia Breciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams că este extrem de priceput în ale muzicii i-a făcut o surpriză plăcută Deliei. Kinetoterapeut de profesie, Mariu a arătat că ştie meserie chiar şi când se concentrează la cântat.

„Ai contracturi, Delia”, va concluziona acesta, recunoscând, spre uimirea celor patru jurați, că este primul masah pe care îl face. „Ce fel de kinetoterapeut este dacă nu a mai făcut masaje?”, se întreabă Delia, de-a dreptul năucită de acest moment. Cum va fi numărul pregătit de Marius, cum va suna acesta și cum va fi votat de jurați, aflaţi vineri seară la X FACTOR.

X FACTOR LIVE. În aceeași ediție, o concurentă îl va face pe Horia Brenciu să o întrebe imediat după încheierea melodiei interpretate dacă nu vrea să colaboreze cu el, în vreme ce o alta îl va impresiona teribil pe solistul de la Carla’s Dreams.

„De trei ori mi s-a făcut pielea de găină. Au fost trei momente care chiar nu mă așteptam să fie așa de bune”, i-a spus miseteriosul artist.

Vineri seara scena X FACTOR va primi tineri dornici de afirmare, unii dintre ei curajoși și care mărturisesc că se văd deja în finală. O trupă din Chișinău, doi băieți și o fată, care au ales să poarte haine pictate de ei, îl va face pe Răzvan Simion să se întrebe dacă cei din orașul acesta umblă toți pictați, făcând referire la juratul misterios de la Carla’s Dreams, în vreme ce Aldo, un tânăr aspirant la un loc în etapa următoare a show-ului le va mărturisi juraților că a avut ocazia să cânte într-un mic bar din Chicago alături de Bill Porter, trombonistul principal din orchestra lui Sinatra.