X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 22 octombrie 2021. Studenta care a impresionat juraţii: „În locul lui Ristei, nu aș ezita”

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 22 octombrie 2021. În emisiunea de vineri seara, o concurentă impresionează atât juriul prin energia sa, în timp ce interpretează piesa. Tânăra, studentă la psihologie, va cânta o melodie plină de încărcătură emoțională.

22 oct. 2021, 16:32
X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 22 octombrie 2021. Studenta care a impresionat juraţii: „În locul lui Ristei, nu aș ezita”
Ana Maria Mustia este studentă la psihologie

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 22 octombrie 2021. Ana Maria Mustia nu a luat în considerare legătura dintre muzică și psihologie atunci când a ales să studieze acest domeniu, după cum ea însăși a declarat. Cu toate acestea, și-a făcut curaj să împartă cu publicul emoțiile transmise prin melodiile interpretate de ea, pe scena X Factor.

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 22 octombrie 2021. “A fost o luptă în piesa aia, a fost cu încărcătură”, a mărturisit Delia. Nici Ștefan Bănică nu a rămas indiferent în urma momentului. „În locul lui Florin Ristei, nu aș ezita nicio secundă să te iau în echipa mea”, spune artistul, potrivit A1.ro.

Narcis Ianău, pe scena X Factor

Narcis Ianău, pe scena X Factor, după un turneu în 85 de țări alături de Sarah Brightman. Artistul a oferit un moment special de muzică clasică și beatbox, o combinație care s-a dovedit uimitoare.

Ar trebui ca România să te audă mai mult! Suntem mândri de tine! Ce înseamnă, să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional, este curajul de a începe de undeva!”, a spus Loredana.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Citeşte şi: X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1 8 octombrie 2021. Apariţie surpriză pe scenă, putea să stea la masa juraţilor!

Delia primește un salariu colosal la „X Factor”

Delia

a recunoscut că producătorii au obligat-o să adopte un stil mai elegant în cadrul emiunii X Factor, iar artista a fost nevoită să se îmbrace în rochie, ținută pe care nu o adoptă prea des și în care a trebuit să investească pentru o apariție srălucitoare.

Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe.

Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie”, a declarat Delia la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.