X FACTOR 2020 18 SEPTEMBRIE 2020. Lucian Pinţă, electricianul de 57 de ani din Breaza care a adus lacrimi în ochii juriului

X FACTOR 2020 18 SEPTEMBRIE 2020. Lucian Pință este din Breza, judetul Prahova, și este de meserie electrician. Cântă de când se știe, nu a fost susținut de părinți pentru a urma o carieră muzicală din simplul motiv că este dificil din punct de vedere financiar să trăiască din așa ceva, dar nu a renunțat nicio clipă la această iubire ascunsă.

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 06:01
X FACTOR 2020 18 SEPTEMBRIE 2020. Lucian Pinţă, electricianul de 57 de ani din Breaza care a adus lacrimi în ochii juriului

X FACTOR 2020 18 SEPTEMBRIE 2020. Chiar dacă are 57 de ani, Lucia își dă seama de nivelul lui, dar nu renunță, mai are ceva de spus și își dorește foarte mult să demonstreze că poate, că vârsta nu este o barieră și că numele lui poate înseamna ceva pentru muzică. 

Deși este trecută la capitolul hobby, muzica este mult mai mult în sufletul lui Lucian. Adesea mai cântă cu prietenii și se simt bine când oamenii le apreciază talentul.

Pe scena X Factor, Lucian Pință a interpretat piesa „Smile” a celebrului Charlie Chaplin. Mesajul lui pentru public și pentru jurați este ca un semn de încurajare pentru cei are cântă, pentru artiștii care se sacrifică ca să ducă acest tip de artă mai departe.

Interpretarei lui a impresionat-o pe Loredana până la lacrimi pentru că interpretarea simplă, dar frumoasă a lui Lucian a fost excepțională.

Florin Ristei: „Piesa asta a fost ca o bucurie pentru noi.”

Lucian Pință a obținut 3 X DA, se află pe lista scurtă și are toate șansele să ajungă în Boot Camp.

Grupul Super 4, moment incredibil în fața juriului X Factor. Interpretarea napoletanilor a fost aplaudată la scenă deschisă

Grupul Super 4 a venit tocmai din Napoli pentru a îi impresiona pe jurații X Factor. Întrebați înainte de a urca pe scenă câți DA speră să primească după prestația lor muzicală, cei patru membrii au recunoscut că aspiră la patru. 

 Napoletanii au urcat pe scenă plini de curaj și dornici să le ofere tuturor un spectacol de zile mari. Aceștia le-au povestit membrilor juriului X Factor că au stabilit numele grupului lor chiar în ziua în care au venit la X Factor și au fost inspirați de celebrul cvartet italian din care a făcut parte și Jimmy Fontana.

Joviali și cu zâmbetul pe buze, concurenții s-au remarcat prin atitudinea lor pozitivă. Florin Ristei chiar, mentorul care se ocupă de categoria Grupuri în sezonul 9 X Factor, le-a simțit potențialul și și-a manifestat imediat dorința de a câștiga competiția de anul acesta: „Vă ascult cu maxim interes!”, a spus membrul juriului înainte ca Super Four să își înceapă reprezentația.

Cei patru membrii ai grupului au ales să își demonstreze talentul pe acordurile celebrei piese „Un’Emozione Da Poco”. Încă din primele secunde ale prestației lor, Florin Ristei nu și-a putut stăpâni entuziasmul.

Reacțiile celor patru jurați au fost pe măsura momentului pe care cei de la Super 4 l-au pus în scenă. La final, concurenții au fost aplaudați la scenă deschisă: „Echipa e de un milion de ori mai puternică decât un individ singur. Putem câștiga împreună anul acesta X Factor!”, a spus Florin Ristei după ce grupul și-a încheiat momentul.

După aplauzele la scenă deschisă și numeroasele complimente, Super 4 a primit 4 X DA și merge direct în Bootcamp.