X FACTOR 2014. Emoţii şi tensiune în seara DUELURILOR. Ei sunt FINALIŞTII. SURPRIZE MARI

Publicat: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 22:30 // Actualizat: Duminică, 30 Noiembrie 2014 00:13 // Sursa: romaniatv.net

X FACTOR 2014. Seara Duelurilor a fost una plină de tensiune şi emoţie, în care juraţii au avut de luat decizii teribil de grele.

X FACTOR. Un moment fără precedent s-a petrecut în seara duelurilor la X Factor. Producătorii au schimbat regulamentul după ce Horia Brenciu nu a putut alege între două concurente pe care el le-a pus faţă în faţă la duel. În galele live merg atât Adina Răducan, cât şi Monica Sannino, în timp ce Denis Borovină şi Diana Căldăraru s-au duelat fără ca vreunul dintre ei să meargă mai departe. Practic, Brenciu a ales doi finalişti dintre patru concurenţi, ceea ce l-a scos din sărite pe Ştefan Bănică, acesta reproşînd producătorilor modificarea regulamentului pentru ca Brenciu să nu-şi asume o decizie dificilă.

Iată lista de FINALIŞTI X FACTOR

HORIA BRENCIU - SUB 20 de ani: Monica Sannino, Adina Răducan, Cristian Goaie

DELIA - Grupuri: Trupa 69, R-Twins, Contrast

ŞTEFAN BĂNICĂ - PESTE 20 de ani: Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan, Alexandru Florea

X FACTOR DUELURI. Şocul serii a fost cu siguranţă duelul dintre Nicoleta Nucă şi Sergiu Braga, doi dintre favoriţii la trofeul X FACTOR din acest an. Dacă Sergiu Braga a păstrat linia cu care ne-a obişnuit şi s-a prezentat în faţa mentorului cu "Time to say goodbye", a lui Andrea Bocelli, Nicoleta Nucă a contraatacat cu Hallelujah. Ambele interpretări au fost impecabile şi pline de emoţie, ceea ce l-a pus în dificultate pe Ştefan Bănică, mentorul regretând probabil pentru câteva clipe faptul că a ales să-i pună faţă în faţă pe cei doi. În cele din urmă, Bănică a ales-o pe Nicoleta Nucă.

(w500) Sergiu Bra

X FACTOR 29 NOIEMBRIE. O decizie la fel de grea a avut de luat Horia Brenciu, în duelul dintre Adina Răducan şi Monica Sannino. Adina a interpretat Trurli, a Paulei Seling, iar Monica a cântat "Hit the Road, Jack", a lui Ray Charles, iar evoluţiile extraordinare ale celor două l-au adus pe Brenciu în pragul unei crize de nervi atunci când a trebuit să facă alegerea finală. "Nu ştiu ce să spun. Monica şi Diana sunt două forţe ale naturii. Nu am cum să aleg între ele", a spus Brenciu, care a cerut modificarea regulamentului, dar a obţinut doar o derogare de la producători să se mai gândească până când restul concurenţilor vor fi terminat evoluţiile.

X FACTOR. Pentru Delia a fost mult mai uşor să aleagă între ultimele două trupe din echipa sa. Contrast merge mai departe în galele live, după ce a câştigat duelul cu Adelina şi Victor.

X FACTOR 2014. Delia Matache a decis ca Trupa 69, formată din Cocoon şi Maria, să meargă în galele live, în urma duelului cu Afina şi Daniel.

X FACTOR 29 NOIEMBRIE. Alexandru Florea este al doilea concurent din echipa lui Ştefan Bănică pe care îl vom vedea în galele live. Cu piesa "You Give Love A Bad Name", a celor de la Bon Jovi, l-a învins în duel pe Pavel Denesiuc. VEZI VIDEO

X FACTOR 29 NOIEMBRIE. Alexandra Crişan s-a calificat în galele LIVE după duelul cu Iuliana Dobre. Ştefan Bănică a ales emoţia în detrimentul forţei arătate de Iuliana, deşi ambele cântăreţe l-au încântat pe mentor cu prestaţia lor. "Amândouă aţi făcut faţă cu brio acestui nivel. Nu am ce să vă reproşez. Toată viaţa mea am fost ăla care a făcut ceva contra vântului şi am ales întotdeauna cu inima. Cea cu care voi merge mai departe este Alexandra", a spus clar şi răspicat Ştefan Bănică.

VIDEO AICI

X FACTOR, DUELURI. R-Twins a fost primul grup pe care Delia Matache l-a trimis în galele live, după duelul cu Black&White.

X FACTOR 2014. În echipa juniorilor, Cristi Goaie este primul finalist, după ce l-a eliminat pe Nicholas Sealey.

X FACTOR 29 NOIEMBRIE. Pentru echipa rock-starului Ştefan, etapa Scaunelor a fost presărată cu multă emoţie, lacrimi pe obraz, agitaţie şi speranţă, iar acum a ajuns la final, scrie site-ul oficial al concursului.

X FACTOR. Cei şase norocoşi care merg la duel sunt: Iuliana Dobre, Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan, Pavel Denesiuc, Alexandru Florea şi Sergiu Braga.

Ştefan Bănică s-a gândit bine, a analizat situaţia pe toate părţile şi a decis că cele trei confruntări din echipa sa se vor desfăşura astfel: Iuliana Dobre vs. Alexandra Crişan, Pavel Denesiuc vs. Alexandru Florea şi Sergiu Braga vs. Nicoleta Nucă.

X FACTOR: Ştefan Bănică din nou în lacrimi. O concurentă l-a făcut să plângă cu un cântec despre TATA

X FACTOR "Sub 20 ani". Horia Brenciu şi-a ales cei şase finalişti care intră în DUELURILE X FACTOR 2014 şi care se vor duela, doi câte doi, în etapa următoare.

Aceştia sunt Adina Răducan, Monica Sannino, Cristian Goaie, Nicholas Sealey, Diana Căldăraru și Denis Borovină. Duelurile decise de Horia Brenciu vor fi Diana Căldăraru vs. Denis Borovină, Adina Răducan contra Monica Sannino şi Nicholas Sealey - Cristian Goaie.

(w500) Horia Bren

X FACTOR GRUPURI. Delia Matache are şi ea echipa finală, dinainte de DUELURILE X FACTOR, ultima etapă dinaintea galelor live, iar aceasta este formată din următoarele grupuri: Black & White, Adelina și Victor, Cocoon Kills și Maria, R-twins, Contrast și Afina.

(w500) Delia a r�

Duelurile vor fi după cum urmează: R-Twins vs. Black & White, Mardare și Maria vs. Afina și Daniel şi Adelina și Victor vs. Contrast.

REGULAMENT X FACTOR 2014. DUELURILE reprezintă a doua etapă a Taberei de Pregatire.

Toti cei 18 concurenti, cate 6 din fiecare categorie, vor intra la duel. Vor exista cate 3 dueluri pentru fiecare categorie. Fiecare din concurentii intrati la duel va interpreta cate o piesa muzicala. Pentru fiecare duel in parte, in urma interpretarilor avute in aceasta faza, juratul desemnat ca indrumator muzical va alege cate un concurent din cei intrati la duel, care va fi salvat si va ramane in concurs, urmand sa participe in etapa urmatoare. Concurentul, care in urma deciziei Juratului desemnat ca indrumator muzical al Categoriei sale nu a fost salvat, va fi eliminat din emisiunea-concurs.

La finalul acestei faze vor exista 3 concurenti din fiecare categorie, deci un total de 9 concurenti, care vor intra in etapa urmatoare a concursului, GALELE LIVE.

REGULAMENT X FACTOR 2014. GALELE LIVE sunt etapa a treia şi ultima a concursului.

Prin ascensiunea in aceasta etapa, cei 9 concurenti finalisti vor deveni protagonistii unei serii extraordinare de spectacole live in numar de 4, numite in continuare si “Gale”.

Toate cântecele ce vor fi interpretate de către cei 9 concurenti finalistii pot fi alese de către Jurati şi/sau Producători la absoluta lor discreţie.

Fiecărui Finalist i se va cere să interpreteze cel puţin un cântec diferit în fiecare săptămână în timpul fiecărei Gale. După fiecare interpretare Juratii îşi vor prezenta comentariile.  

La incheierea fiecareia din primele 3 Gale live din zilele de vineri, cate 2 Finalisti vor fi eliminati din Competitie.

In prima Gala live, fiecare din cei 9 Finalisti va interpreta cate o piesa muzicala. Publicul telespectator va vota interpretarea Finalistilor din cadrul Galei, iar voturile vor fi inregistrate. Numarul voturilor va fi stabilit de catre Producatori, in baza datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Primii 6 clasati in urma voturilor telespectatorilor vor ramane in concurs. Concurentul care in urma voturilor telespectatorilor a obtinut cel mai mic numar de voturi va fi eliminat direct din concurs. Concurentii care in urma voturilor telespectatorilor au obtinut locurile 7 si 8 in clasamentul voturilor realizat de Producator, vor intra la duel, unde vor interpreta cate o piesa muzicala suplimentara. Din cei 2 Finalisti intrati la duel, juratii vor alege pe unul din ei, care va fi salvat si va ramane in concurs.

In a doua Gala live, fiecare din cei 7 Finalisti ramasi in concurs va avea obligatia de a interpreta cate o piesa muzicala. Publicul telespectator va vota interpretarea Finalistilor din cadrul Galei, iar voturile vor fi inregistrate. Numarul voturilor va fi stabilit de catre Producatori, in baza datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Primii 4 Finalisti se califică mai departe, ultimul clasat pleacă acasă, iar cei de pe locurile 5 si 6 vor intra la duel, unde regulamentul funcţionează ca în gala precedentă.

In a treia Gala live, fiecare din cei 5 concurenţi rămaţi va avea obligatia de a interpreta cate doua piese muzicale. Votul publicului va fi din nou decisiv, primii doi clasaţi urmând să se califice mai departe, locurile 3 şi 4 să intre la duel, iar ultimul clasat să plece acasă. La duel, votul decisiv aparţine tot juriului.

In a patra Gala live - Marea Finala vor ramane 3 Finalisti dintre care unul singur (grup sau solist) va deveni castigatorul emisiunii X Factor ce va primi marele premiu. Alegerea este in aceasta etapa exclusiv a telespectatorilor, cel care va primi cele mai multe voturi urmand sa fie desemnat castigator.

Cei 3 (trei) Finalistii ramasi vor avea obligatia de a interpreta cate 2 (doua) piese muzicale fiecare, iar publicul telespectator va vota interpretarea Finalistilor, iar voturile vor fi inregistrate. Numarul voturilor din aceasta prima sesiune de vot va fi stabilit de catre Producatori, in baza datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Finalistul, care in urma voturilor telespectatorilor va obtine numarul cel mai mic de voturi, va fi eliminat din emisiunea concurs, iar ceilalţi doi vor interpreta o a treia piesa muzicala, pentru ca publicul să poată vota din nou.

Voturile din prima sesiune de vot din aceasta Gala nu vor fi cumulate cu voturile inregistrate in cea de-a doua sesiune de vot. Finalistul, care in urma voturilor telespectatorilor din cea de-a doua sesiuni de vot, va obtine numarul cel mai mare de voturi, va fi declarat marele castigator al Concursului si va primi marele premiu.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
X Factor X factor 2014 X FACTOR 29 NOIEMBRIE x factor bootcamp
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 nov 22:57
...echipă după etapa scaunelor din bootcamp. “Mi-a fost greu şi sper, mă rog la Dumnezeu, să fi făcut …read moreRelated Items
...
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H